Muntatge d'un primer pla de Pablo Urdangarin somrient a la foto oficial de l'equip i Leonor posant-se els cabells darrere de l'orella
GENT

Pablo Urdangarin té clar el motiu pel qual no s'acostarà a la princesa Leonor

Pablo Urdangarin prefereix mantenir-se allunyat dels seus oncles, els reis Letícia i Felip, i també de la seva cosina Leonor

Pablo Urdangarin s'ha convertit en un dels grans protagonistes de la família reial, sobretot perquè sembla que té molt clar quin és el camí a seguir.

Amb tot just 23 anys, Pablo es diferencia molt de la resta dels seus germans i també dels seus cosins. I és que s'ha forjat una brillant carrera a l'esport, també estudia, té el seu propi pis i una núvia que adora.

Poca cosa més se li pot demanar, encara que si alguna cosa ha deixat molt clar Pablo, és que no li interessa en absolut mantenir cap relació amb els seus oncles, els reis Letícia i Felip.

La princesa Leonor durant l'acte de jura de la Constitució davant les Corts Generals, al Congrés dels Diputats, el 31 d'octubre del 2023, a Madrid
Pablo Urdangarin va ser un dels grans absents el gran dia de Leonor | Europa Press

De fet, ja ha tingut algun lleig amb ells i amb la seva cosina Leonor, que a Letícia li costa perdonar. Per exemple, Pablo Urdangarin va ser un dels grans absents a la jura de la Constitució i al 18è aniversari de l'hereva.

El jove va posar com a excusa un viatge, ja que se'n va anar a visitar la seva parella Johanna Zott a Alemanya, on està estudiant l'Erasmus.

Pablo Urdangarin segueix el seu propi camí allunyat de la polèmica familiar

Tampoc és que Pablo Urdangarin i la seva cosina mai no hagin estat gaire units, però aquest gest deixava ben clar que tampoc li interessa un acostament.

Tot al contrari de la resta de la família, ja que tot indica que tant la seva mare, la infanta Cristina, com la seva tieta, la infanta Elena, volen deixar enrere els mals rotllos amb Letícia.

Bona prova va ser el retrobament familiar que protagonitzaven amb motiu del 60 aniversari de la infanta Elena, celebració en què Pablo, juntament amb els seus germans Irene i Juan, sí que hi van ser presents.

Foto d'arxiu de la família real al complet
Pablo Urdangarin fa temps que es distanciava de Leonor | GTRES

Igual que altres cosins com Victoria Federica, que desitjaven públicament el millor a la princesa. Arribarà un moment en què vegem tots els cosins junts de nou?

De moment haurem de conformar-nos amb les tendres imatges que protagonitzaven quan només eren uns nens i estiuejaven tots junts a Mallorca.