Muntatge d'Olga Moreno i María Patiño, totes dues en primer pla, una mirant a càmera i una altra mirant al costat dret
GENT

Olga Moreno tremolarà quan descobreixi el que està fent María Patiño a YouTube

La participació d'Olga Moreno en 'Supervivientes' corre perill després de saber-se el pla que està seguint María

Olga Moreno no ha pogut escapar a la polèmica que ha tornat a generar la seva participació en Supervivientes. Tot i que va aconseguir salvar-se de l'expulsió, a l'ex d'Antonio David encara li queden molts detractors.

Un d'ells és María Patiño qui, des del plató de Ni que fuéramos, ha començat una campanya en contra d'ella. Olga tremolarà en descobrir com la presentadora està usant YouTube per intentar desemmascarar-la i que es descobreixi com és en realitat.

Captura d'Olga Moreno entrant al plató de Supervivientes

Olga Moreno a la diana de María Patiño

Olga Moreno acceptava participar de nou en Supervivientes per revalidar la seva victòria el 2021 i mostrar que és una persona totalment nova. Després de trencar amb Antonio David, la seva vida ha fet un gir considerable i ara, Moreno, vol que se la conegui per ella mateixa.

Tanmateix, la sevillana ha perdut gran part de l'afecte de públic i va estar a punt de ser la primera expulsada del concurs. No va ser així i María Patiño està decidida que la seva permanència serveixi per descobrir com és en realitat. Olga tremolarà quan descobreixi que el que està fent Patiño a YouTube és una campanya en contra d'ella.

Plànol curt de María Patiño al plató de 'Ni que fóssim Sálvame' el dia de la seva estrena

La presentadora està aprofitant l'emissió de Ni que fuéramos a les xarxes per opinar obertament sobre Olga. Patiño continua sense creure's aquesta imatge que durant anys ha traslladat l'andalusa i està convençuda que aviat sortirà el seu veritable jo.

“Jo ja no me la crec, m'agradaria que es quedés perquè la gent veiés com és”, explicava María. “Crec que ara podrem veure una autèntica Olga”, afegia, convençuda que Moreno, durant aquests anys, no ha estat del tot sincera.

L'ex d'Antonio David va aconseguir guanyar-se l'afecte del públic per l'esforç que va fer per tirar endavant els fills del marit. Sempre es va posicionar a favor de la família Flores i va lluitar contra tots aquells que els van assenyalar després del documental de Rocío.

Ara bé, per a alguns, Olga amaga un costat que no es correspon amb la realitat. Un costat calculador, capaç de fer projectar una imatge que no és real. Per a Patiño, el seu pas per Hondures ofereix l'oportunitat de, una vegada per totes, conèixer la veritable Olga.

Olga Moreno s'ho juga tot a Supervivientes

María ha estat una de les que més ha criticat Olga Moreno des que Rocío decidís explicar la seva veritat. Especialment, per la seva incapacitat per empatitzar amb el dolor d'una mare i contribuir a revictimitzar-la.

Ara que Moreno ha deixat de pertànyer al clan Flores, són molts els que esperen que mostri la seva veritable manera de ser. Marta Riesco sap molt bé de què parla quan afirma que Olga “no és això que esteu veient, no hi té res a veure”.

Captura d'Olga Moreno plorant a la palapa de Supervivientes

Una opinió que també comparteix Patiño perquè va tenir l'oportunitat de tractar-la quan encara no era coneguda. “Era una noia correcta, però ara està de baixada”, apuntava la presentadora.

Segons María, aquests anys han forjat un caràcter diferent en la sevillana, que necessita portar el control de la situació. "Ella sap que no compta amb l'afecte del públic, abans d'entrar-hi ja va temptejar el que hi ha", va comentar. “Està ficada a les xarxes i té un xicot mànager”, va afegir, deixant clar que Moreno no és aliena a la seva baixa popularitat.

Una prova d'això són com van estar d'ajustats els percentatges en la seva primera nominació. Gairebé no hi va haver diferència amb Adara, cosa que va demostrar que gran part del públic no la volia en el concurs.

“Té una conducta des del minut u d'una queixa absurda”, explicava sobre com Olga basa el concurs a victimitzar-se. Una actitud que li podria passar factura, ja que alguns espectadors comencen a estar cansats d'aquest paper.

➡️ Gent

Més notícies: