Aitana amb cabell fosc i serrell posa davant d'un fons vermell, mentre que en un cercle superposat es mostra Sebastián Yatra amb ulleres de sol i una cadena platejada.
GENT

Els pares d'Aitana prenen una decisió amb Sebastián Yatra que tanca molts rumors

La cantant catalana és conscient de la postura que han pres els seus pares en relació amb Sebastián Yatra

Aitana Ocaña celebrava ahir el seu 25è aniversari. Una data assenyalada en què va comptar amb la presència dels seus éssers estimats. Amb ella la seva parella, el també cantant colombià Sebastián Yatra, i molts dels seus familiars i amics.

Cal destacar la presència, en un moment tan destacat per a la catalana, dels seus pares. Belén Morales i Cosme Ocaña no es van voler perdre la celebració per l'última volta al sol de la seva filla gran.

Aitana i els seus pares asseguts en un sofà a l'aire lliure, la seva mare rossa, l'Aitana amb cabell fosc i el seu pare amb cabell canós.

El fet que tots dos hagin coincidit amb la parella de la seva filla deixa constància de la bona sintonia que hi ha. N'és una prova també quan a l'abril el pare d'Aitana reaccionava davant Akureyri, l'últim tema que la seva filla va interpretar amb la col·laboració de Sebastián Yatra.

Aitana deixa a la vista com és la relació entre els pares i la parella

"De les cançons més boniques que he sentit. Impossible no emocionar-se", comentava Cosme Ocaña. Unes paraules davant les quals Yatra va reaccionar amb humor atès que el tema encara no havia sortit a la llum.

“Quan l'has sentida?”, va voler saber l'artista colombià. Aleshores el seu sogre va decidir continuar la broma. “L'he sentida tantes vegades, que ja ni me'n recordo quan va ser”, responia en allò que es va convertir en un diàleg que va deixar veure la bona relació existent entre ells.

Fotografia de Cosme Ocaña, pare d'Aitana, abraçant la cantant

El tema es va convertir en la tercera col·laboració d'Aitana amb Yatra. Després de Corazón sin vida, de 2020, i Las dudas, de 2022, Akureyri confirmava la reconciliació entre tots dos artistes. Una cançó personal sobre el seu distanciament i els mesos tan convulsos que havien viscut i després de la qual van començar a deixar-se veure junts de nou.

A les fotografies del seu aniversari que l'artista ha compartit amb els seus seguidors d'Instagram es pot observar ara una Aitana feliç i entusiasmada.

"Els 24 han estat una bogeria d'emocions, sé que els 25 seran igual…", començava escrivint a la publicació esmentada.

Aitana s'ha mostrat feliç en companyia dels seus en una data tan assenyalada

I afegia: "Soc la més feliç amb la gent que més estimo, la meva família i amics. Em sento molt afortunada. Demà celebrem a València", escrivia referint-se a la cita que avui té amb els seus admiradors en plena gira Alpha Tour.

Aitana, que no va etiquetar ni va esmentar Yatra en el seu missatge, va deixar que les fotografies parlessin per si mateixes. La cantant va posar amb un vestit entallat de color ivori. Un vestit que va completar amb una corona en què es podia llegir "Feliz Cumpleaños".

No hi ha dubte que l'exconcursant d'Operación Triunfo travessa un immillorable moment personal i professional. "Estic feliç, estic feliç", reconeixia fa un parell de setmanes. Unes paraules que confirmen que, en aquests moments, no pot demanar més a la vida.

➡️ Gent

Més notícies: