Eva González amb maquillatge fosc i pendents llargs de diamants, amb un globus de diàleg buit sobre el seu cap, i Álvaro Muñoz Escassi amb barba i vestit blau en un cercle vermell al costat.
GENT

La resposta ferma d'Eva González en sentir el nom d'Álvaro Muñoz Escassi

Eva González reacciona contundent després de ser preguntada per l'última hora relacionada amb Álvaro Muñoz Escassi

Eva González reapareixia ahir a Sevilla davant dels mitjans. La presentadora acudia al pregó de l'Orgull Sevilla 2024. Un esdeveniment en què l'ex de Cayetano Rivera es va referir a la notícia de la ruptura entre Álvaro Muñoz Escassi i la seva amiga María José Suárez.

La sevillana va voler ser present a l'esdeveniment que va tenir lloc dijous a la nit a l'Alameda de Hércules de la capital sevillana. Una ocasió en què Eva González va aparèixer molt somrient i en què els mitjans van voler saber la seva opinió sobre la ruptura sentimental de dues figures conegudes del panorama social.

Eva González fa una foto amb el telèfon mòbil en un esdeveniment, envoltada d'altres persones.

"Que sigui ella i ell feliç, i ja està", eren les paraules d'Eva González sobre la decisió presa per la ja exparella.

Eva González deixa clara la seva postura a la ruptura entre Álvaro Muñoz Escassi i María José Suárez

L'amistat entre la presentadora de La Voz Kids i María José Suárez es remunta a l'època del certamen de Miss Espanya, del qual totes dues van ser triades reines de bellesa. Des de llavors juntes han viscut molts moments. Etapes felices de la vida com ara les seves bodes respectives o el naixement dels seus fills.

També situacions delicades com quan González va ser al costat de María José després de trencar aquesta amb l'empresari Jordi Nieto, pare del seu fill Elías. Suárez, per part seva, no es va separar d'Eva quan aquesta va finalitzar la seva relació amb Cayetano.

María José Suárez amb un tocat de flors i Álvaro Muñoz Escassi amb barba apareixen a la imatge, amb un cor trencat al fons.

Les paraules d'Eva deixen clar, també en aquesta ocasió, que per a ella el més important és la felicitat de la seva amiga, però també del seu ex. Totes dues es troben sense parella i tenen un estiu en què podran gaudir dels seus fills i d'un temps de descans.

El passat 1 de març María José Suárez era sorpresa per aquell que encara era la seva parella. Muñoz Escassi, aprofitant l'aniversari de la dissenyadora de moda, va organitzar una festa a un club privat de la capital per celebrar els 49 anys de l'andalusa.

Una nit plena d'emocions en què María José Suárez va estar envoltada dels seus: "Amics que són família, el nucli dur. Us adoro", escrivia a les xarxes socials. Amb ella, en aquella ocasió, no podia faltar Eva González, la seva amiga inseparable des de fa diverses dècades.

El fort vincle d'amistat entre María José Suárez i Eva González

"Continues emportant-te bé amb Eva González?", li preguntava un dels seus seguidors a María José Suárez el 2022.

Una qüestió després de la qual la de Coria del Río responia contundent. "No és que m'emporti bé, és que estem en un grup de WhatsApp, 'La hermandad del autobús'. Es va crear pel meu 40è aniversari i aquí ens diem bon dia des de fa 7 anys", revelava.

La dissenyadora, a més, va aclarir que al grup, a més de les seves germanes, hi ha també uns quants amics que ja són família.

Eva González somrient vestida de sevillana, amb els llavis vermells i una flor als cabells

"Aquí plorem, ens barallem, però sobretot riem. Riem moltíssim i el que s'explica a La Hermandad, es queda a La Hermandad…". Unes paraules que evidencien fins a quin punt arriba la seva unió amb Eva González.

➡️ Gent

Més notícies: