Muntatge d'Olga Moreno seria amb una samarreta marró i Sofia Suescun parlant amb els cabells recollits i dos mechos a la cara i una samarreta de reixeta negra
GENT

La família d'Olga Moreno confirma el que molts sospiten sobre Sofía Suescun

Olga Moreno sabia que la xicota de Kiko Jiménez seria la seva enemiga principal i així s'ha demostrat

Olga Moreno sabia que el seu retorn a Hondures seria una tasca complicada. Sobretot, per coincidir amb Sofía Suescun. Entre la sevillana i la influencer hi ha una tensió que no ha trigat a fer-ho saltar tot pels aires.

La família d'Olga ha vist confirmades les seves sospites després de ser testimonis del primer enfrontament entre elles. L'entorn de la sevillana estava convençut que Sofía trauria a la llum el seu passat i així ha estat.

Captura de 'Supervivientes' amb Olga Moreno parlant en vestit blau amb línies daurades el 19 de juny de 2024

La família d'Olga Moreno surt a defensar-la després de comprovar que no s'equivocaven

Olga Moreno aterrava a Supervivientes All Stars disposada a revalidar el seu títol com a guanyadora. No obstant això, en aquesta ocasió, s'enfrontava a les figures més conegudes del reality, entre les quals hi havia Sofía Suescun. La influencer ha estat l'obstacle principal amb què Moreno ha topat tan sols una setmana després de començar l'aventura.

La família sospitava que Suescun trauria a la llum el passat d'Olga i els seus recels s'han vist confirmats. Totes dues han protagonitzat un primer enfrontament on Sofía ha qualificat Moreno de “víctima”. I no només això, sinó que l'ha acusada de no tenir “la consciència tranquil·la”, una referència clara al seu passat amb Rocío.

Olga Moreno i Sofia Suescun assegudes en un entorn selvàtic, algunes amb expressions serioses i altres amb els ulls tancats, mentre de fons s'observen arbres i vegetació densa. Captura de 'Supervivientes' el 25 de juny de 2024

Tot va passar després de les primeres nominacions. Olga es va sentir traïda en veure que Abraham l'havia nominada i així ho va fer saber. Va ser llavors quan la xicota de Kiko Jiménez va esclatar, cansada de l'actitud de la sevillana.

“Tu ets la reina de les víctimes, t'agrada molt i és el paper que sempre has tingut”, va dir. “Ets l'experta a capgirar les històries, no crec que tinguis la consciència molt tranquil·la”, va afegir, en clara al·lusió al seu passat.

Captura de Sofia Suescun com a primera concursant de Supervivientes: All Stars a la palapa

L'ex d'Antonio David va intentar defensar-se i va deixar ben clar que “cal discutir de supervivència, no d'allò que hi ha fora”. A milers de quilòmetres d'allà, la família d'Olga va assistir a la confirmació que Sofia no trigaria a fer servir el seu passat per criticar-la.

La germana d'Olga ha estat de les primeres a reaccionar a l'atac de Suescun amb un missatge contundent a les xarxes.

La germana d'Olga Moreno reacciona a l'atac de Sofía

Com es podia esperar, aquest primer enfrontament entre Olga i Sofía no ha trigat a provocar reaccions de tota mena. La més cridanera ha estat la de la germana de Moreno, que no es va poder quedar callada davant d'això que ella considerava una injustícia.

“Dir que Olga va sempre de víctima, peeerdonaaaa, aquesta noia no té memòria pel que veig”, va publicar. També va retreure a Sofía que la jutgés sense conèixer-la i va aplaudir la reacció d'Olga a les paraules de Suescun. “Que bé va respondre Olga!, bravo, bravo i bravo per la meva germana”, va escriure.

Captura d'Olga Moreno plorant a l'illa de Supervivientes

Aquest suport resulta fonamental per a la sevillana ara que s'enfronta a la primera nominació. Una nominació molt complicada, perquè es juga la continuïtat amb Adara, un dels pesos pesants d'aquesta nova edició.

És per això que la familiar d'Olga va aprofitar per destacar l'esforç de l'andalusa a les proves. "Ho està donant tot", va celebrar, orgullosa del paper que exerceix aquests primers dies d'aïllament.

Aquest dijous es coneixerà el nom del primer expulsat de Supervivientes All Stars i veurem si les paraules de Sofía han tingut efecte. La veritat és que la xicota de Kiko Jiménez compta amb una legió de fans molt fidels.

A més, té l'ajuda dels seguidors de Rocío que s'han posicionat al seu costat en la guerra contra Moreno. A la gala d'aquesta nit es podrà veure l'enfrontament complet i en quin punt es troba la relació entre totes dues.

➡️ Gent

Més notícies: