Primer pla d'Olga Moreno amb cara de felicitat
GENT

Olga Moreno revela què ha passat en la celebració del seu darrer aniversari

Olga Moreno ho ha compartit amb els seus seguidors a Instagram

Olga Moreno és una de les famoses de la premsa del cor de les quals més s'ha parlat i continuen parlant-ne. Ara té una vida més allunyada del focus mediàtic, però això no obsta perquè de tant en tant torni a posar-s'hi. I precisament això és el que ha passat ara.

Olga Moreno està d'actualitat per una raó. En concret, perquè ha compartit a xarxes què ha passat a la festa del seu darrer aniversari.

Olga Moreno confessa què ha passat al seu aniversari

Olga Moreno acaba de viure un dia molt especial, ja que ha tingut lloc el seu aniversari. Ni més ni menys, ha fet 48 anys. I, com no podia ser altrament, ho ha celebrat, perquè l'ocasió així ho mereix.

L'ex d'Antonio David no ha revelat de manera pública amb qui ha celebrat aquest moment. Tot i això, imaginem que ho haurà fet envoltada de la seva filla Lola, del seu xicot Agustín Etienne, de la seva família i d'amics.

Olga el que sí que ha compartit a les seves xarxes és una imatge del lloc on s'han reunit per a l'ocasió. A Instagram, s'ha mostrat somrient al local on han dinat. Un establiment est decorat de forma molt acolorida i amb multitud de garlandes i fanalets.

De la mateixa manera, ella tampoc ha dubtat a revelar una cosa que ha passat al seu 48è aniversari. Exactament, ha confessat que ha rebut multitud de missatges de felicitacions, tant de persones que formen part de la seva vida com d'autèntics desconeguts: “Moltes gràcies a tantes persones que conec i moltes que no, que han tingut un minut del seu temps per escriure'm unes paraules”.

“Agraïda de cor. Superfeliç de llegir-vos. Us adoro”.

Moreno ha deixat clar que molta gent se n'ha recordat aquell dia tan especial i que està agraïda per això. Qui sembla que no ha gosat felicitar-la, almenys públicament, és Rocío Flores, que durant anys l'ha considerada com una filla. Des que Olga va donar una exclusiva criticant Antonio David i va iniciar una relació amb Agustín, la jove ja no en vol saber res.

Olga Moreno viu una etapa plena i feliç

Olga Moreno ha arribat als 48 anys amb absoluta felicitat. Està vivint una de les millors etapes de la seva vida i no dubta a reconèixer-ho obertament a les xarxes.

Després d'haver patit moltíssim per la separació d'Antonio, amb qui va estar dues dècades, ha aconseguit passar pàgina en molts aspectes. Per exemple, ja ha començat els tràmits de divorci amb aquell i ha tancat la seva botiga de moda a Màlaga.

A més, ha aconseguit refer el seu cor gràcies al seu representant, Etienne, que ara és la seva parella. Amb ell no dubta a compartir en imatges a les xarxes, deixant clar que semblen estar vivint en una permanent lluna de mel. Tal com va manifestar a la seva última exclusiva, per fi ha trobat un home “que em respecta i em dona el meu lloc”.

Olga Moreno posant somrient amb la seva parella, Agustín Etienne
Olga Moreno està encantada al costat d'Agustín | Instagram, @olgamorenooficial

Bona mostra que la seva relació va vent a popa és que ja viuen junts. Això sí, ho fan periòdicament a Madrid, quan ella no ha de ser a Màlaga els dies que li toca encarregar-se de la filla. A més a més, encara que no s'ho han plantejat com a tal, Olga no descarta en cap moment fer el pas de casar-s'hi.

Vaja, que la sevillana ha arribat als seus gairebé 50 anys en plena felicitat i ja ha deixat enrere el dolor per la fi del seu matrimoni i tot el que la va envoltar.