Primer pla de Fabiola Martínez somrient a la presentació de 'Leyendas'
GENT

Fabiola Martínez i el motiu pel qual Bertín Osborne no en pot parlar

Bertín ha guardat silenci aquests dies per un motiu de pes

La voràgine mediàtica que ha despertat Bertín Osborne està sent desmesurada. El cantant té més fronts oberts que mai abans, entre ells, la futura paternitat amb Gabriela Guillén i totes les dones que asseguren haver-hi tingut una relació mentre estava amb Fabiola Martínez.

Irremeiablement, això també ha afectat de manera directa Fabiola Martínez, que es col·locava a l'ull de totes les mirades i està patint el setge dels mitjans. Tanmateix, amb tota aquesta situació, Bertín ha optat per no pronunciar-se i desaparèixer del tot, ja que no ha amollat una sola nova declaració durant aquests dies. Quin és el motiu del seu silenci? Per què no romp una llança a favor de Fabiola?

Fabiola Martínez afronta la pressió mentre Bertín guarda silenci

Aquesta setmana vèiem com Fabiola Martínez feia un cop a la taula i es plantava davant els mitjans de comunicació. La veneçolana no podia més amb la pressió mediàtica i reconeixia que “estic fenomenal, només em molesteu vosaltres”. Fabiola es mostrava totalment cansada de les preguntes constants dels reporters, sobretot dels nous testimonis que asseguraven haver estat amb el seu exmarit mentre encara estaven casats.

Malgrat que el protagonista principal de la història era Bertín, el cantant ha decidit intentar mantenir-se al marge de tot i no pronunciar-se públicament sobre res. Quina és la raó d'aquest silenci? En què ha estat ficat per esquivar l'allau mediàtica?

Muntatge amb fotos de Bertín Osborne, amb rostre neutre, i Encarna Navarro, la seva suposada amant, somrient

Tot i que Bertín sempre ha fet gala de la seva fermesa, i la seva extensa trajectòria als mitjans de comunicació li ha donat taules per trampejar situacions com aquestes, és cert que tampoc és implacable.

Una persona molt propera a ell ha assegurat que Bertín estava disposat a trencar el seu silenci, una idea que li han tret del cap. "Per sort, el seu representant i alguns periodistes propers li van fer veure que parlar obertament de segons quins temes li podia portar més problemes que beneficis", ha dit aquesta persona a 20 minutos.

Però per què Bertín Osborne no parlar de res? Doncs resulta que el presentador ha decidit refugiar-se en la feina. El cantant està centrat en la gravació del seu pròxim disc de ranxeres.

Sembla que enfocar-se en la seva nova música ha esdevingut la millor manera d'escapar-se de tot i mantenir el cap ocupat.

Mentre està immers en gravar aquest nou disc, el cantant espera que tot passi i que el seu nom deixi de suscitar l'interès de les publicacions del paper couché i dels platós de televisió.

Fabiola, cansada del setge de la premsa

La veneçolana ja deixava clara la seva posició: no pensa continuar alimentat l'espectacle. Per més amants noves que surtin, afirmant que van estar amb Bertín mentre estava casat, Fabiola pensa continuar fent cas omís.

Primer pla de Fabiola Martínez pels carrers de Madrid

Per a ella tampoc no està sent gens fàcil aquesta situació, i més encara si tenim en compte que el pròxim mes de gener es compleixen 3 anys des que es van divorciar i van separar els seus camins.

Ara mateix, Fabiola Martínez està centrada en altres projectes, que tampoc no tenen a veure amb la pantalla petita. La model està centrada en la Fundación Bertín Osborne, i no vol saber res ni de càmeres ni de platós de televisió.

➡️ Gent

Més notícies: