Primer pla d'Olga Moreno amb rostre molt seriós
GENT

La vida d'Olga Moreno sense Rocío Flores: l'última cosa que ha passat entre elles

Olga Moreno no té cap relació amb la que va arribar a considerar una filla

Olga Moreno està vivint una etapa realment feliç en l'àmbit personal, que dista molt de la que va haver d'afrontar ara fa dos anys. L'octubre del 2021 va patir la decisió del seu encara marit, Antonio David, de trencar la seva relació després de dues dècades junts i una filla. Una ruptura que després li ha anat fent més canvis encara.

Només cal veure que Olga Moreno va mantenir sempre un estretíssim vincle amb la primogènita d'ell, Rocío Flores. I aquest va resistir a la separació en els primers compassos. Tot i que posteriorment van passar diverses coses que els han fet trencar el mateix i no tenir cap mena de contacte.

Un exemple d'aquesta cordialitat nul·la entre elles és el que ara ha passat. La sevillana ha viscut un dia molt especial i la que va considerar una filla no li ha escrit cap missatge per felicitar-la. T'ho desvetllem tot a continuació.

Olga Moreno no rep un gest d'afecte aquest dia important

Olga Moreno, que ha trobat l'amor al costat d'Agustín Etienne, ha celebrat ara el 48è aniversari. Ho ha fet envoltada dels familiars, del noi i dels amics. Alhora, ha rebut nombrosos missatges de felicitació de seguidors a través de les xarxes socials.

La sevillana ha celebrat amb magnificència aquest dia tan especial, en què ha tingut importants absències. Sí, perquè la que va ser la seva família fins fa dos anys, els Flores, no hi han estat al costat. És lògic, per exemple, que no hi fos el seu ex, del qual ara s'està divorciant, perquè l'única relació que mantenen és per la petita Lola que tenen en comú.

Però és que Olga Moreno tampoc no ha rebut les felicitacions dels dos fills d'Antonio, David i Rocío. Aquesta, que la va arribar a definir com una segona mare, ja no en vol saber res. Bona mostra és que, almenys públicament, no ha tingut el detall de dedicar-li unes paraules pel seu aniversari.

Muntatge de fotos de primer pla d'Olga Moreno, Rocío Flores i David Flores Carrasco

D'aquesta manera, ha quedat clar que molt enrere van quedar aquestes declaracions d'amor entre elles, gestos d'afecte i sortides juntes. Aquest afecte profund i impossible de trencar que afirmaven s'ha esfumat amb la velocitat d'un truc de màgia. Ja res no en queda.

Olga Moreno: les raons del seu distanciament amb Rocío Flores

Olga Moreno des que va començar a sortir amb Antonio David va fer tot el possible per guanyar-se l'afecte dels seus fills, cosa que va aconseguir. D'aquesta manera, es va crear un vincle entre els joves i la sevillana que no dubtaven mostrar sempre que podien. Encara més, Rocío es va posicionar al costat d'ella quan el seu pare va anunciar públicament la separació i el seu posterior romanç amb Marta Riesco.

La guanyadora de Supervivientes, per la seva banda, va donar suport sempre a la jove en els conflictes amb la seva mare. Fins i tot va treure la cara per ella en més d'un plató de televisió.

Storie de Rocío Flores al costat d'Olga Moreno, les dues somrients i mirant a càmera

No obstant això, aquesta relació entre totes dues va començar a esquerdar-se quan Olga va donar una exclusiva arremetent contra Antonio David. Va deixar la seva imatge per terra, ja que entre altres coses el va acusar d'haver-la enganyat, provocant l'enuig de la filla gran d'ell. Aquesta es va mostrar molt molesta per l'entrevista i a la televisió va arribar a manifestar que se sentia decebuda amb la madrastra.

Això sí, el que va acabar dinamitant el contacte entre les dues va ser que Moreno va iniciar una relació amb Agustín, que n'era el representant i també el de Rocío. A la noia no li va agradar que ells dos tinguessin un idil·li i va prendre una determinació. El que va fer va ser trencar el contracte amb ell i la seva relació amb ella.

Olga Moreno posant somrient amb la seva parella, Agustín Etienne
➡️ Gent

Més notícies: