Primer pla de Kiko Hernández amb rostre d'enuig al plató de 'Sálvame'
GENT

Kiko Hernández va ser el primer a revelar què va fer Ángela Portero en el passat

Kiko Hernández va destapar al plató de 'Sálvame' una informació inesperada sobre la seva companya

Kiko Hernández va ser una de les primeres persones a desemmascarar, públicament, Ángela Portero. El passat 4 de març del 2015, el col·laborador de Sálvame no va tenir objeccions a revelar, en directe, què és el que feia la seva companya en el passat.

Durant tots aquests anys, la coneguda comunicadora del cor ha protagonitzat algun desacord amb altres figures televisives. No obstant això, una de les seves disputes més sonades va ser la que va protagonitzar amb Belén Esteban.

Muntatge d'Ángela Portero i Kiko Hernández feliços

I és que, aquell any, les dues companyes de treball de Kiko Hernández van coincidir dins la casa de GH VIP 3. Tot i això, i malgrat col·laborar en el mateix programa, van protagonitzar alguna discussió.

Situació que, com era d'esperar, no va millorar després de sortir d'aquest conegut 'reality'. De fet, el seu enfrontament va arribar fins als tribunals. Després de consultar-ho amb el seu advocat, Portero va decidir presentar una demanda contra Belén per una suposada vulneració al dret a l'honor i a la intimitat.

Tanmateix, Kiko Hernández no va aconseguir mantenir-se al marge d'aquesta disputa mediàtica. Sembla que, mentre que Belén Esteban era dins la casa de Guadalix de la Sierra, ell es va convertir en un dels seus grans defensors.

Per això, i a escassos dies que aquest 'reality' de Telecinco tanqués les portes, el col·laborador de televisió va deixar sense paraules tots els seguidors de Sálvame. A principis de març, va revelar en directe què feia Ángela Portero amb algun dels seus companys.

Kiko Hernández va destapar el que feia Ángela Portero: “Va ser una mala companya”

Kiko Hernández no va tenir objeccions a titllar de “mala companya” Ángela Portero. I ho va fer el 2015, durant l'emissió de Sálvame de dia 4 de març.

Aquella tarda, els col·laboradors del format estaven analitzant i opinant sobre l'última hora de GH VIP 3. A més, l'equip del programa també va respondre a algun dels missatges que van rebre l'audiència.

Després d'aclarir que no s'havien gastat els diners a votar Belén Esteban perquè, com que pertanyen a la productora, no podia; Kiko Hernández va voler deixar clara una cosa. “Que faig campanyes? Per descomptat”, va assegurar el televisiu.

Primer pla de Kiko Hernández amb rostre somrient en un photocall

Al tertulià no li va tremolar la veu en confirmar que, durant tot el concurs, va utilitzar totes les armes per donar suport a la seva amiga. Tant és així que, a més de les campanyes que duia a terme a través de les xarxes, també va fer servir el bingo Las Vegas com a altaveu per al seu discurs.

I és que, segons va confirmar Kiko Hernández, feia tan sols un dia que va demanar a aquesta sala el vot per expulsar definitivament Ángela Portero de GH VIP:

“Ahir, fins i tot, vaig estar a la sala Las Vegas, vaig agafar el micròfon perquè tothom votés[en contra de la periodista]”. Cosa que, com era d'esperar, no va agradar gens a alguns dels seus companys.

Sense anar més lluny, el mateix Jorge Javier Vázquez no va trigar a recriminar a Kiko Hernández la seva actitud. “Tu creus que una companya com Ángela Portero es mereix el que estàs fent?”, li va preguntar el presentador de Sálvame.

Primer pla d'Angela Portero seria

I va ser en aquest moment quan el tertulià va destapar un dels draps bruts de la comunicadora. Segons ell, en el passat, no es va comportar com calia amb alguns dels seus companys de professió.

“Al seu temps, Ángela també va ser una mala companya amb molta gent. No dic amb mi, però amb molta gent, sí”, va amollar Kiko Hernández, abans d'entrar en detalls.

I és que, segons el tertulià, Portero va trair diversos companys “gravant càmeres ocultes i fent absolutament de tot”. En sentir aquestes acusacions, Kiko Matamoros va demanar noms al seu amic. “Vols noms? Belén Rodríguez”, li va respondre ell.

➡️ Gent

Més notícies: