Muntatge de fotos de primer pla de Xavier Sardá i, al costat, una imatge de Ruddys Martínez, coneguda com 'La Pantoja de Puerto Rico'
GENT

El motiu pel qual Xavier Sardà va deixar de treballar amb ‘La Pantoja de Puerto Rico’

Xarvier Sardà va treballar amb ‘La Pantoja de Puerto Rico’ molt de temps, però l'artista va decidir agafar un camí diferent

Ruddy's Martínez, popularment coneguda com La Pantoja de Puerto Rico, es va fer molt coneguda a Espanya gràcies a Xavier Sardà. El presentador la va descobrir el 2001 gràcies a un dels seus col·laboradors i el 2003 la va fitxar a Crónicas Marcianas. L'artista va morir el cap de setmana passat i és un bon moment per recordar per què va deixar de treballar amb el Xavier.

La Pantoja de Puerto Rico va compartir taula amb l'humorista Carlos Latre, que ja ha lamentat la pèrdua. De moment Xavier no ha fet cap moviment, però durant uns anys va confiar cegament en ella. A E-Noticies sabem per què va desaparèixer de Crónicas Marcianas, programa que presentava Sardà d'un moment a l'altre.

Plànol curt de Ruddys Martínez, coneguda com 'La Pantoja de Puerto Rico' amb rostre seriós i un llaç negre al costat
La Pantoja de Puerto Rico ha mort als 62 anys | Mediaset, e-noticies.cat

La Pantoja de Puerto Rico es va fer tan popular que va començar a rebre ofertes de molts països, així que va marxar a Puerto Rico. La seva intenció era continuar-hi la seva trajectòria i continuar creixent com a professional. Una de les seves últimes aparicions públiques a Espanya va ser el 2015, quan va donar una entrevista per a Callejeros Viajeros.

Xavier Sardà va perdre el contacte amb la seva col·laboradora estrella, però durant un temps va tenir molta presència al seu programa. Tant és així que quan es va anunciar el retorn de Crónicas Marcianas molts la van recordar. Es va fer coneguda gràcies a interpretar temes com Se me enamora el alma o Hazme tuya una vez más i els seus fans no l'oblidaran.

La Pantoja de Puerto Rico va oblidar Xavier Sardà el 2005

Xavier Sardà és un dels comunicadors més importants del país. Ha treballat amb cares que han acabat triomfant a la petita pantalla, com ara Kiko Hernández o Mila Ximénez. La Pantoja de Puerto Rico formava part del seu equip, però quan va acabar Crónicas Marcianas el 2005 van perdre el contacte.

Ruddys Martínez, coneguda com 'La Pantoja de Puerto Rico', amb rostre seriós i molt maquillada
La Pantoja de Puerto Rico va ser col·laboradora de 'Crónicas Marcianas' | Instagram, Ruddys.martinez1

L'artista va deixar de col·laborar en el format perquè volia donar un gir a la seva trajectòria. Es va allunyar de la petita pantalla i va iniciar una nova carrera a la seva terra natal.

La Pantoja de Puerto Rico ha mort als 62 anys a causa d'una diabetis i abans s'ha volgut acomiadar del seu estimat públic. “Us escric des de la meva transició, el meu cor no va aguantar tant d'amor i des d'on estic intentaré obrir noves portes que no conec. Em recordareu i al seu cor em tenen els que m'estimen”, va escriure abans de traspassar.