Muntatge de Kiko Hernández i la imatge de Rocío Carrasco emmordassada
GENT

Kiko Hernández deixa al descobert Rocío Carrasco amb l'última cosa que ha fet

Kiko Hernández ha compartit un enigmàtic vídeo de Rocío Carrasco emmordassada

Kiko Hernández ha compartit un enigmàtic vídeo a les seves xarxes socials en què es pot veure Rocío Carrasco emmordassada. Un document gràfic que immediatament ha generat una gran expectació. I és que es pot veure un text en què adverteixen que no hi haurà “més silenci”.

Es tracta d'una propera tornada als mitjans? Explicarà què va passar amb el seu veto a Telecinco? De moment, poc més sabem, tret que haurem d'esperar fins al pròxim 19 de novembre a les 21:00 hores.

Un cop més, Kiko Hernández ha presumit de la gran unió que manté amb Carrasco, amb qui feia les paus després de l'emissió de la seva docusèrie.

Foto de Rocío Carrasco abraçant a Kiko Hernández mentre mira a càmera a un plató de Telecinco
Kiko Hernández i Rocío Carrasco anuncien un projecte junts | @kikohernandeztv

Encara més, tots dos es tornaven inseparables i Hernández arribava a disculpar-se amb ella en ple directe per haver-la jutjat durant tants anys.

Ara, sembla que tots dos preparen un projecte molt especial en què planegen treure a la llum encara més veritats ocultes i que potser arriben a afectar Telecinco.

Kiko Hernández i el seu misteriós vídeo amb Rocío Carrasco

L'expectació és màxima i el cert és que Kiko ha optat fins i tot per prohibir els comentaris a la publicació, cosa que afegeix encara més misteri.

Per la seva banda, Rocío Carrasco ja fa mesos que està en un segon pla i és que ha passat estar de màxima actualitat, a gairebé desaparèixer del panorama mediàtic.

Fa setmanes, Kiko Hernández ja anava fent pistes sobre aquest projecte secret, però sense voler entrar en més detalls. Almenys, fins ara.

Rocío Carrasco com a protagonista de Rocío, explicar la veritat per seguir viva a Telecinco
Rocío Carrasco amenaça de trencar el silenci | Mediaset

“Gràcies per ajudar-me en tots els meus projectes, Ro”, tenia una menció especial per a la filla de Rocío Jurado. A més, a ¡Sálvese quien pueda! també vam poder veure com Kiko li rendia un preciós homenatge a ‘la més gran’.

En un dels capítols del reality, Hernández i la resta dels col·laboradors es trobaven amb l'estrella de Rocío Jurado al passeig de la fama de Miami.

I en aquell moment no podia evitar frenar-se en sec per comentar-ho. “¡Hala, Rocío Jurado!”, exclamava emocionat. “Visca la sang rociera, visqui la Verge del Rocío i visqui la mare que em va parir”, feien esment al seu gran llegat artístic.