Muntatge dels germans, Sofía Cristoo i Ángel Cristo
GENT

La pregunta important sobre Ángel Cristo que Sofía Cristo es nega a respondre

Sofía Cristo, molt hermètica amb els mitjans de comunicació després de la incendiària entrevista del seu germà, Ángel Cristo Jr.

La demolidora entrevista d'Ángel Cristo Jr. al programa De viernes no ha deixat indiferent ningú. El fill de Bárbara Rey s'aventurava a posar les cartes sobre la taula sobre com va ser la seva infància, el paper que va exercir la vedette o fins i tot el xantatge al rei.

Les paraules incendiàries d'Ángel Cristo Jr. han format un gran cisma familiar. I encara que semblava que la família estava unida, no era així.

El testimoni d'Ángel ha despertat els dubtes sobre què l'haurà portat a venjar-se així de la seva mare i la seva germana.

Segons apunten, tot estaria relacionat amb el tema econòmic. Aquest mateix dubte ha estat preguntat a Sofía Cristo. Tot i això, la DJ es nega a respondre.

La motivació que ha portat Ángel Cristo Jr. a trencar el seu silenci

Ningú podia esperar que Ángel Cristo Jr., que sempre ha intentat estar en un segon pla, anés a concedir una entrevista tan lapidària com la de divendres passat. El fill del domador i la vedette se sincerava com mai abans i explicava amb tot luxe de detalls com va ser la seva infantesa.

Ángel ha parlat sense cap mena d'embuts sobre els problemes d'addiccions que hi havia a casa, els problemes de Bárbara amb el casino o fins i tot el xantatge a l'emèrit. Però aquesta entrevista, on carrega sense cap mirament, xoca molt amb la postura d'Ángel de fa uns quants mesos.

Plànol curt d'Ángel Cristo, amb cara seriosa, a la seva entrevista per al programa de Telecinco 'De Viernes'
El tema econòmic estaria darrere de la incendiària entrevista | Mediaset

El germà de Sofía Cristo mostrava el seu suport la seva mare al programa d'El Novato fa tan sols unes setmanes. "Està molt bé que la meva mare hagi parlat. El rei es va portar molt malament amb ella i realment la gent no sap què ha passat", assegurava.

Ara, tot ha canviat. Però quin n'ha estat el motiu? Segons ha assenyalat Pepe del Real a Vamos a ver, tot estaria motivat pels diners. "Té un deute per una pensió de manutenció".

El periodista assegura que darrere de l'entrevista d'Ángel Cristo “hi ha una motivació econòmica”. "Hi ha un deute per una pensió de manutenció que no està pagada amb la mare de la seva filla. Per diners està parlant i per diners seria capaç fins i tot d'atribuir a terceres persones la paternitat de la seva germana", sentenciava Pepe del Real.

Sofía Cristo prefereix guardar silenci davant tota la polèmica

Davant d'això, els reporters no han dubtat a posar-se en contacte amb Sofía Cristo. La filla de Bárbara era preguntada per la premsa sobre si els presumptes problemes econòmics han estat els que han portat el seu germà a concedir l'entrevista.

Sofía Cristo, Bárbara Rey i Ángel Cristo Jr. en una imatge d'arxiu
Sofía Cristo no es pronuncia sobre el seu germà | Europa Press

Tot i això, Sofia, en un intent d'esquivar tota allau mediàtica, ha optat per no respondre sobre aquesta important pregunta. La DJ feia cas omís dels reporters amb un tallant "Moltes gràcies. Fins després".

Tot apunta que la guerra familiar entre Ángel Cristo Jr. amb la seva mare i germana només acaba de començar i encara queda molt per veure.