Muntatge de fotos de primer pla de Cristina Cifuentes i Ángel Cristo, fill de Bárbara Rey; tots dos amb rostre seriós
GENT

Cristina Cifuentes se la juga i defineix Ángel Cristo amb un adjectiu contundent

Cristina Cifuentes ha estat de les últimes figures conegudes a donar la seva opinió sobre les declaracions incendiàries d'Ángel Cristo Jr.

Ángel Cristo Jr. ha aconseguit sacsejar el món de la crònica social amb la seva confessió al programa De Viernes de Telecinco. El fill de Bárbara Rey i Ángel Cristo decidia posar les cartes sobre la taula i relatar amb tota mena de detalls com va ser la seva infància i com va actuar la seva mare.

El testimoni d'Ángel Cristo Jr. no ha deixat indiferent absolutament ningú. N'hi ha que han mostrat el seu suport públic a la vedet, mentre que d'altres, al fill del domador.

Alguns personatges com ara Carmen Borrego o Tamara Falcó s'han pronunciat sobre aquest tema. Ara, la darrera a fer-ho ha estat Cristina Cifuentes.

La televisiva ha aconseguit fer-se un lloc com a col·laboradora habitual dels programes de Telecinco i no ha dubtat a pronunciar-se sobre aquest assumpte. De manera molt contundent, ha definit amb un adjectiu què li ha semblat el testimoni de Cristo.

Plànol curt d'Ángel Cristo, amb cara seriosa, en la seva entrevista al programa 'De Viernes', de Telecinco
El testimoni d'Ángel Cristo Jr. no ha deixat ningú indiferent | Mediaset

Cristina Cifuentes parla clar sobre l'entrevista d'Ángel Cristo Jr.

No es parla de res més. La confessió incendiària d'Ángel Cristo Jr. ha aconseguit donar llum a alguns dels capítols més desconeguts i foscos de Bárbara Rey.

Per primera vegada, es parlava amb claredat sobre el suposat xantatge que l'artista va fer al rei emèrit.

Durant anys es va especular sobre això, i Bárbara sempre va intentar ser molt cauta a l'hora de parlar d'aquest tema. Però, aquesta vegada, Ángel Cristo Jr. s'aventurava a explicar-ho tot.

muntatge de Cristina Cifuentes i Ángel Cristo Jr
Cristina Cifuentes es pronuncia amb contundència sobre les declaracions d'Ángel Cristo Jr. | e-noticies.cat, Europa Press

Per si no n'hi hagués prou, el germà de Sofía Cristo també ha tret a la llum el problema d'addiccions que hi havia a casa, els problemes que la seva mare va tenir amb el casino i molt més.

Aquest gran cisma familiar que hi ha ara mateix a la família és a l'ull públic i molts són els personatges que ja s'han pronunciat, entre ells, Cristina Cifuentes.

La col·laboradora de TardeAR ha trencat el seu silenci i no ha dubtat a pronunciar-se. Molt clara i contundent, Cifuentes assegura a Europa Press que “em sembla tot tremend, tot tremend”: “Les declaracions del seu fill són tremendes” ha reconegut.

Per a Cristina és “increïble” les duríssimes situacions que Ángel relatava. “És molt molt trist, la veritat”, reconeix.

Cristina Cifuentes, molt contundent pel que fa al xantatge

Ángel Cristo Jr. reconeix haver arribat fins i tot a fer fotografies de les trobades entre l'emèrit i la vedet. Amb tot aquest material, més tard arribaria el xantatge que Bárbara Rey va fer a l'emèrit.

Captura de 'De Divendres' amb Ángel Cristo a la imatge promocional
Tothom parla de les declaracions d'Ángel Cristo Jr. | Mediaset

Molt s'havia especulat sobre això, fins que, finalment, el mateix Ángel ho ha destapat. “Això es va parlar durant molt de temps”, revelava Cristina Cifuentes. Davant d'això, la tertuliana de Mediaset no ha dubtat a definir-ho tot amb un adjectiu significatiu: “És terrorífic”, sentencia.

Així i tot, Cifuentes confia que la família “siguin capaços de recompondre la seva relació”.