Muntatge amb Rocío Flores amb Alejandra Rubio a Telecinco
GENT

El motiu pel qual Rocío Flores es nega a seguir els passos d'Alejandra Rubio

Rocío Flores encara no es planteja convertir-se en mare, seguint els passos d'Alejandra Rubio

L'embaràs d'Alejandra Rubio s'ha convertit en una autèntica bomba que ha agafat tothom per sorpresa. Amb només 24 anys, la filla de Terelu Campos està embarassada de quatre mesos, cosa que porta a pensar automàticament en Rocío Flores.

Ella també ha manifestat més d'una vegada la seva intenció de convertir-se en mare jove, encara que sembla que Alejandra se li ha avançat.

"En realitat, jo no pensava que sortiria positiu, però em vaig fer la prova i el resultat va aparèixer rapidíssim", explica Alejandra Rubio a l'exclusiva concedida per a la revista ¡Hola!.

Carlo Costanzia i Alejandra Rubio, amb rostre neutre, passejant pel carrer

Mentre que, per la seva banda, Rocío Flores ha preferit bolcar-se a la seva feina i encara no s'anima a complir aquest somni. La filla d'Antonio David Flores manté una relació molt estable des de fa més de sis anys amb Manuel Bedmar.

Tot i això, han preferit centrar-se en els seus propis projectes professionals i han optat fins i tot per adoptar una gosseta a la qual han anomenat Roma.

La mateixa Rocío confessava que l'arribada de la seva mascota li havia canviat completament la vida. "És una bebè que ha arribat per donar-nos molt d'amor i no sabeu a quin nivell", compartia emocionada a les xarxes socials.

Post de Rocío Flores a Instagram amb Manuel Bedmar i un gos als braços fent-se una foto al mirall el 10 de març de 2024

Rocío Flores es negaria a seguir els passos d'Alejandra Rubio

"Estic en un núvol ara mateix, em sento superfeliç", assegurava. De fet, les famílies de tots dos estarien encantades amb la relació, encara que ells no estan preparats per estrenar-se a la paternitat.

També cal destacar que Alejandra Rubio i Carlo Costanzia porten a penes 5 mesos junts. Per això crida tant l'atenció que es converteixin en pares tan aviat.

Captura de Rocío Flores parlant per a les càmeres d'Europa Press

A més, la reacció de Terelu Campos i Mar Flores a la notícia també era molt esperada. Segons ha explicat la parella, totes dues es van quedar impactades. I no n'hi ha per menys, encara que aquestes últimes setmanes els haurien servit per assimilar que ben aviat es convertiran en àvies.

En el cas de Rocío Flores, queda clar que ella no vol que es repeteixi la història amb la seva mare, de qui porta distanciada molts anys. És més, sempre ha explicat que quan tingui un fill es bolcarà del tot amb ell i li donarà tot el seu amor.

Mentre que, fa un temps, Antonio David Flores es mostrava encantat amb la possibilitat de convertir-se en avi.

Tot i que el malagueny encara és jove per assumir aquest paper, tampoc no es mostra preocupat. Cal recordar que ell mateix va ser pare molt jove, amb 22 anys.

➡️ Gent

Més notícies: