Fotomuntatge de Joel Joan amb un mapa de Catalunya ratllat i una muntanya de fons
GENT

El bonic destí fora de Catalunya que ha triat Joel Joan per desconnectar

Joel Joan és un dels actors més coneguts del panorama català gràcies a la seva participació a 'Plats Bruts' de TV3

Joel Joan és un dels actors més coneguts del panorama català. No obstant això, si per alguna cosa és conegut l'intèrpret, és per la seva participació a l'emblemàtica sèrie Plats Bruts. Una ficció que ja forma part de la història de la televisió pública de Catalunya.

La sèrie va ser tot un èxit i va aconseguir unes dades d'audiència sense precedents. Podríem dir que la sitcom va revolucionar el panorama audiovisual televisiu del moment. És per aquest motiu que, actualment, encara és una de les ficcions preferides per l'audiència de TV3.

Joel Joan amb els cabells recollits parlant

El preciós destí de Joel Joan fora de Catalunya

Joel Joan és molt actiu a través de les seves xarxes socials i, sovint, mostra als seus seguidors petites pinzellades del seu dia a dia. Així doncs, el de Barcelona ha compartit una imatge de la seva darrera escapada. "Soc intens, el Matarranya mola", ha publicat al seu compte d'Instagram.

En la imatge, podem veure el de Barcelona recolzat en una furgoneta. La veritat és que no sabem si Joel Joan es troba fora de Catalunya per feina o gaudint d'un petit viatge. Sigui com sigui, es tracta de la destinació ideal per desconnectar del tràfec de la ciutat.

I és que la comarca de Matarranya, situada a la província de Terol, Aragó, continua consolidant-se com una de les destinacions turístiques més atractives d'Espanya. A més, és coneguda com “la Toscana espanyola” pel seu paisatge pintoresc i la seva riquesa cultural.

Joel Joan té tres filles de dues famoses actrius

Joel Joan i Mònica Glaenzel, l'Emma de Plats Bruts i mare de la primera filla de l'actor, van mantenir una relació sentimental. Tots dos van tenir l'Etna, però, malauradament i per motius que es desconeixen, van decidir posar punt final a la seva relació.

Imatge de Joel Joan amb la seva filla gran

Tots dos van agafar camins per separat i Joel Joan va començar una nova relació amb una altra famosa actriu catalana. Estem parlant d'Anna Sahun, coneguda per sèries com Temps de silenci, Porca misèria o La Riera.

Joel Joan i Anna Sahun són pares de dues nenes i, junts, formen una preciosa família. A més, tots dos comparteixen professió i estan molt compromesos amb el català i la cultura. En definitiva, no hi ha dubte que junts formen un gran equip.

➡️ Gent

Més notícies: