Muntatge amb Alejandra Rubio i Carlo Costanzia amb la imatge de la portada de 'Lecturas'
GENT

Alejandra Rubio es gasta una milionada per presumir del seu amor amb Carlo Costanzia

Alejandra Rubio s'hauria gastat una xifra milionària durant les seves vacances amb Carlo Costanzia

Alejandra Rubio s'hauria deixat una milionada en les seves primeres vacances amb Carlo Costanzia. La parella, més enamorada que mai, ha volgut deixar enrere les polèmiques i escapar a Eivissa, on han pogut gaudir d'una experiència de luxe.

Imatges que portarà en exclusiva demà la revista Lecturas, i on podem veure'ls més enamorats que mai.

Tots dos han hagut de fer front a una gran pressió mediàtica des que se'n confirmés la relació, encara que ens deixen molt clar que estan més feliços i enamorats que mai.

Tot i que, sens dubte, el més vistós és el dineral que s'han deixat en aquestes vacances, que no són aptes per a totes les butxaques.

Captura de la portada de 'Lecturas' amb Alejandra Rubio i Carlo Costanzia a 'Tardear'

Tots dos han passat un cap de setmana molt romàntic a les platges d'Eivissa, on no han escatimat en despeses.

Així, haurien llogat un luxós iot, on han pogut gaudir completament sols i també amb els amics.

"Han estat dos dies en un catamarà, que es lloga per 12.000 euros la setmana", ha explicat Luis Pliego a TardeAR. "Les fotos són absolutament romàntiques i tòrrides", assegura.

Tot i que també ha advertit que, en alguna instantània, la filla de Terelu Campos surt plorant, potser aclaparada per la tensa situació familiar.

Així han advertit respecte al contingut que podrem veure demà a Lecturas, que arriba a ser força eròtic.

Alejandra Rubio i les seves luxoses vacances amb Carlo Costanzia

"Hi ha un moment en què Carlo està dutxant-se a la coberta del catamarà i en un moment el banyador de Carlo s'abaixa", adverteix Pliego.

Tot i això, l'empresari Roberto Liaño, i encarregat de llogar aquest tipus d'embarcacions, ha deixat caure que no haurien estat els joves els que l'han llogat.

"Em fa la impressió que han passat uns dies convidats per algú i que no han llogat res", apuntava a TardeAR. "No es lloga per menys de set dies".

Captura de Luis Plec a 'TardeAR' parlant sobre Bertín Osborne

És més, apuntava que el iot podria pertànyer a un conegut paparazzi, i per això la parella podria haver arribat a un acord amb ell a canvi de poder gaudir d'aquestes vacances. Un possible pactat?

D'aquesta manera, tot sembla indicar que la parelleta travessa el seu millor moment, malgrat el fort huracà que carrega contra el clan Campos.

Recordem que la missa en homenatge a María Teresa Campos s'ha tornat a convertir en objecte de debat i tensió dins de la família.

I, malgrat que Alejandra Rubio ha intentat mantenir-se al marge de les polèmiques, això no implica que no hagi acabat afectant-la al seu dia a dia.

➡️ Gent

Més notícies: