Muntatge de Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz rient amb uns cors vermells
GENT

Dabiz Muñoz explica la veritat i revela on i com va conèixer Cristina Pedroche

Dabiz Muñoz parla com mai abans sobre la seva història d'amor amb Cristina Pedroche en un programa de televisió


Gairebé nou anys després de donar-se el 'sí, vull', Dabiz Muñoz ha trencat el silenci per revelar el moment en què el seu camí es va creuar amb el de Cristina Pedroche. Unes confessions que el xef ha compartit durant la seva darrera entrevista a la televisió.

Tal com ell mateix ha confessat aquest dilluns, 17 de juny, va ser a finals de 2014 quan va coincidir per primera vegada amb la periodista. Moment en què va saber que seria la dona de la seva vida:

“Jo treballava amb una marca esportiva i vaig anar a un 'showroom' per provar-me les peces i justament va aparèixer Cristina. Me la van presentar, em va fer quatre o cinc bromes que em van fer moltíssima gràcia”.

Cristina Pedroche amb els cabells solts i Dabiz Muñoz amb una camisa de quadres rient

Dabiz Muñoz ha assegurat que, “quan la va veure entrar, va dir: «Que maca és»”. “Però quan vaig veure el seu sentit de l'humor vaig dir: «Aquesta noia ha de ser per a mi»”, ha dit durant la seva intervenció al programa de Cuatro, 100% Únicos.

Captura de '100% Únics' amb un primer pla de Dabiz Muñoz parlant el 17 de juny de 2024

Tan gran va ser la connexió que hi va haver entre ells que només uns mesos després no s'ho van pensar dues vegades a l'hora d'unir les vides en matrimoni. Tant és així que, el 24 d'octubre de 2015, van organitzar a casa seva una cerimònia íntima davant el notari i els seus pares.

“Vam fer una festa en un dels nostres restaurants, el vam tancar aquell dia i vam convidar els nostres amics i familiars”, ha explicat David Muñoz a continuació.

Dabiz Muñoz parla com mai abans sobre la seva relació amb Cristina Pedroche

Després de compartir amb tota l'audiència de Mediaset com va conèixer Cristina Pedroche, Dabiz Muñoz no va tenir objeccions a expressar com se sent d'afortunat de tenir-la al seu costat:

“No sé molt bé què he fet per estar amb una dona com Cristina, no només perquè és molt maca, sinó per com és ella com a persona.[…]Per a mi, és un ésser de llum”.

Captura de '100% Únics' amb Dabiz Muñoz parlant mirant cap amunt, amb les mans obertes i un jersei de colors el 17 de juny de 2024

A més, Dabiz Muñoz ha volgut aprofitar l'ocasió per dedicar tota una declaració d'amor a la dona de la seva vida. “Tinc moltíssima sort. Cristina m'ha canviat la vida i me la continua canviant, jo n'aprenc molt”, ha assegurat el xef.

D'una altra banda, el cuiner ha volgut destacar un dels punts forts de la personalitat de la dona. Tal com ell mateix ha assegurat, Cristina Pedroche “té una actitud molt positiva davant de la vida”. “Està tot el dia somrient, intenta que cada problema tingui una solució… M'ha ensenyat a viure el moment”.

Aquest canvi de vida també és, en gran manera, gràcies a l'arribada al món de la petita Laia. El 14 de juliol passat, Dabiz Muñoz i la periodista van donar la benvinguda a la seva filla en comú i, des d'aleshores, el seu dia a dia és completament diferent:

“Tenir una filla et canvia el dia a dia perquè l'has de cuidar, però també et canvia per dins. A mi m'agrada dir que Cristina i jo érem unes persones abans de ser pares i unes altres després. És un viatge preciós que encara estem recorrent”.

➡️ Gent

Més notícies: