Belén Esteban i Jesulín de Ubrique posant amb una bombolla de diàleg en blanc en primer pla.
GENT

El missatge subliminal que Belén Esteban ha enviat a tota la família de Jesulín

Belén Esteban es converteix en el centre de totes les mirades després de la seva última al·lusió a la família Janeiro

Després del seu gran èxit a Netflix amb els seus companys de Sálvame, Belén Esteban està disposada a conquerir SkyShowtime, una altra de les plataformes de vídeo sota demanda. Segons ha transcendit les últimes hores, l'empresària s'ha convertit en la protagonista del nou espot publicitari de la sèrie Yellowstone.

La 'princesa del poble' s'ha ficat de ple al paper d'una texana per promocionar la segona part de la cinquena temporada d'aquesta coneguda ficció.

Belén Esteban amb barret de vaquer apunta una pistola de joguina cap a la càmera. Post de SkyShowTime a Instagram el 25 de juny de 2024

Tot i això, el que més ha cridat l'atenció ha estat el cop que Belén Esteban ha dedicat a Jesulín de Ubrique i a la resta d'aquest mediàtic clan.

Vestida amb un vestit propi del llunyà oest, i a lloms d'un cavall de joguina, podem veure l'empresària cantant la coneguda i popular cançó de Papá Levante, Presa:

“Pim, pam, pum, tinc una pistola. Pim, pam, pum, que dispara sola. Pim, pam, pum, tinc jo un revòlver. Pim, pam, pum, que dispara doble”. A continuació, Belén Esteban ha deixat tothom sense paraules amb l'inesperat missatge subliminal que ha enviat la família paterna de la seva filla.

Mirant fixament a càmera, la col·laboradora de televisió no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de fer una clara al·lusió a Jesulín d'Ubrique durant aquest espot. “Si vols veure un ranxo ple de 'Ambiciones' no et perdis Yellowstone, a SkyShowtime”

Belén Esteban dona protagonisme a la família de Jesulín de Ubrique en el seu darrer projecte

No hi ha dubte que, en aquests 20 anys, Belén Esteban s'ha convertit en un dels personatges televisius més importants del nostre país. Motiu pel qual els creadors de Yellowstone hi han pensat per promocionar la segona part de la seva última temporada.

Muntatge de fotos de primer pla de Jesulín de Ubrique i el seu ex, Belén Esteban, tots dos amb rostre somrient

Anunci que s'ha convertit en el centre de totes les mirades, gràcies a l'inesperat missatge que la 'princesa del poble' ha enviat a la família Janeiro. “Si vols veure un ranxo ple de 'Ambiciones' no et perdis Yellowstone”.

Si hem de jutjar pels comentaris que han començat a circular per les xarxes, no hi ha cap dubte que Belén Esteban no els ha defraudat. I prova d'això ha estat la gran acceptació que ha tingut aquest espot entre els internautes.

Belén Esteban somrient amb una camisa negra

"Els meus deus al cap pensant d'aquesta publi", ha comentat una usuària. “Pujada de sou i tots els meus deus a l'equip de màrqueting. Belén, amor, gràcies per tant”, ha escrit un fan de la tertuliana.

A més, com era d'esperar, la clara referència que ha fet Belén Esteban a la finca Ambiciones tampoc no ha passat desapercebuda. “M'encanta, però on estigui Ambiciones que es tregui Yellowstone”, ha fet broma un seguidor de la sèrie.

Està previst que la darrera part d'aquesta ficció americana arribi a Espanya a través de SkyShowtime el pròxim 14 de novembre. Encara que això sí, ho farà sense Kevin Costner al repartiment.

➡️ Gent

Més notícies: