Vedat Matamoros amb tatuatge al cap i camisa de ratlles.
GENT

Torna Coto Matamoros, el germà bessó de Kiko Matamoros, després d'un inesperat atac

Coto Matamoros, germà de Kiko, torna a l'esfera mediàtica per una circumstància totalment inesperada

Kiko Matamoros va tornar el mes de maig passat a la petita pantalla després d'un temps d'aturada televisiva. El tertulià, que s'encarrega de comentar l'actualitat de la crònica social, de vegades ha vist com la seva pròpia família es converteix en protagonista de la notícia. Fa uns dies, després de comentar l'embaràs d'Anabel Pantoja, Kiko ha recordat un altre membre de la família, en aquest cas el seu germà Coto.

Vedat Matamoros amb tatuatge al cap, vestit amb suèter fosc i camisa de ratlles, posant amb els braços creuats davant d'una estructura de metall.

El nom del menys mediàtic dels germans Matamoros, almenys els darrers anys, torna a estar d'actualitat. Kiko s'ha encarregat d'esmentar el seu bessó a l'espai en què col·labora diàriament. El madrileny ha aprofitat la seva presència al programa del Canal Quickie per carregar contra Coto com mai ho havia fet fins ara.

“Jo que he estat al si matern acompanyat d'un anormal... Nou mesos que no en van ser nou, van ser set afortunadament”, afirmava sense embuts el col·laborador. Unes paraules que provocaven la reacció immediata de la presentadora de l'espai. "Ostres, que és el teu germà bessó", li replicava la periodista gallega.

“És clar, per això ho dic, perquè el conec”, prosseguia el madrileny.

Kiko Matamoros ha parlat del seu germà Coto en els pitjors termes

Després de sentir les paraules de Kiko, les reaccions dels seguidors no s'han fet esperar. Són molts els que han comentat l'insult del col·laborador al seu germà.

La relació dels Matamoros no és precisament bona des de ja fa uns quants anys. Un enfrontament que dimarts es va traduir en un menyspreu públic.

El passat mes d'abril Coto era convidat al pòdcast Nicho Pódcast. Una intervenció en què va aprofitar per carregar contra Sálvame i contra tots els seus col·laboradors. Entre ells, el seu propi germà.

"Fixa't si era subnormal que no entenia els nombres trencats. Però la culpa que sigui subnormal és meva, perquè en el part l'he asfixiat. Veníem tots dos i l'he agafat del coll i li he provocat una hipòxia fetal i d'aquí va anar a una incubadora i així ha sortit la criatura", va afirmar sobre Kiko llavors.

Primer pla de Kiko Matamoros a 'Ni que fuéramos'

Així, les paraules del col·laborador de Ni que fuéramos de dimarts passat semblen tornar el greuge al seu germà. En un moment de l'espai del Canal Quickie on es comentava una informació relacionada amb Anabel Pantoja, Matamoros va atacar el seu bessó.

Coto Matamoros també va atacar Kiko el mes d'abril passat

"Qui va sortir primer dels dos?", va voler saber María Patiño llavors. "Ell; jo soc el més gran biològicament, i es nota. Es nota en la mida dels meus bíceps i tot això", va apuntar el col·laborador en to irònic per resoldre l'assumpte.

El cert és que va ser Coto el primer a saltar a la fama amb la seva participació en programes com Tómbola i Crónicas Marcianas. Actualment es manté allunyat de la televisió, encara que aprofita sempre que té ocasió per llançar dards contra el seu germà Kiko.

Coto Matamoros amb una jaqueta verda i un tatuatge al cap està somrient davant d'una prestatgeria plena de llibres.

Als seus 66 anys el madrileny ha tingut força problemes amb la llei, s'ha casat cinc vegades i té cinc fills. Va estar a la presó per incompliment en la manutenció i també va estar fugat a Tailàndia per evitar entrar a la presó.

➡️ Gent

Més notícies: