Miguel Marcos i Belén Esteban posant a l'aire lliure, tots dos vestits amb roba elegant i detalls de blau, amb un fons d'arbres i edificis.
GENT

Belén Esteban resol els rumors i aclareix si està embarassada de Miguel Marcos

Belén Esteban es pronuncia sobre la seva futura maternitat i aclareix els dubtes sobre si tindrà un fill amb el marit

Belén Esteban ha tornat a parlar sobre la possibilitat de tenir un nadó amb el seu marit, Miguel. Aquests dies en què sembla que hi ha un baby-boom de famoses embarassades, la col·laboradora ha volgut aclarir els dubtes sobre la seva futura maternitat.

En aquest sentit, Belén ha resolt els rumors al plató de Ni que fuéramos després d'especular-se sobre el seu embaràs. Tot i que sempre ha dit que el seu somni més gran era tenir un fill amb Miguel, la tertuliana ha canviat d'opinió. Així les coses, l'ex de Jesulín ha negat que estigui embarassada i descarta completament tornar a ser mare.

Captura de YouTube dels 3 Basketers amb Belén Esteban somrient en vestit verd i un micròfon a la galta l'11 d'abril de 2024

Belén Esteban confessa si serà mare amb el seu marit

Belén Esteban va ser ahir al plató de Ni que fuéramos per comentar l'última hora sobre l'embaràs d'Alejandra Rubio. Les teories dels col·laboradors han estat molt variades i no han faltat tota mena d'opinions sobre això. En pocs dies s'ha revelat que dos dels clans més mediàtics donaran la benvinguda a un nou membre: els Pantoja i les Campos.

La maternitat ha estat un dels temes principals del programa i, com calia esperar, l'embaràs de la col·laboradora sortia a la llum. Davant els rumors sobre si la col·laboradora estava embarassada de Miguel, aquesta no ha trigat a pronunciar-se. L'ex de Jesulín ha aclarit que no espera un fill del seu marit, tancant així totes les especulacions.

Captura de Belén Esteban a la roda de premsa de Ni que fóssim Sálvame a Canal Quickie

“M'encantaria quedar-me embarassada de Miguel”, amb aquestes paraules Belén va posar de manifest el seu desig de tornar a ser mare fa un parell d'anys. De fet, va confessar que ja ho estaven intentant i que ho continuarien fent amb l'esperança que algun dia es quedés embarassada. Tenint en compte el seu desig i els recents embarassos d'Anabel i Alejandra, Ni que fuéramos va tornar a treure a la llum el tema.

El programa va voler afegir un toc d'humor i, durant l'emissió, es podia veure Belén simulant estar embarassada. “M'encantaria, Belén”, va comentar María Patiño. Tanmateix, la col·laboradora s'ho va prendre de broma i va tancar els rumors sobre la seva futura maternitat.

“Escolta, com he d'estar embarassada amb 50 anys”, va comentar la de Paracuellos. Tot i que el seu desig era tenir un fill amb el seu marit, la tertuliana ha decidit descartar aquesta possibilitat.

Belén Esteban renuncia al seu somni amb Miguel

No és la primera vegada que Belén confessa en públic que ha descartat la possibilitat de tornar a quedar embarassada. Des d'un primer moment sabia que era una decisió complicada, malgrat mantenir l'esperança.

No obstant això, amb el pas del temps i veient que de forma natural no ho ha aconseguit, finalment s'ha donat per vençuda. "Tinc 48 anys, soc diabètica, és un embaràs d'alt risc", explicava fa dos anys.

Miguel Marcos somrient en vestit negre amb ales blaves davant al costat de Belén Esteban somrient amb els cabells recollits i pendents llargs blaus

Ara amb 50, tant Belén Esteban com Miguel tenen assumit que no donaran un germanet a Andrea. La veritat és que la col·laboradora només volia que el seu marit experimentés el que és la paternitat, ja que el seu desig era ser pare. “Jo volia, perquè sé que a Miguel li feia molta il·lusió, però jo ja tinc una filla”, va afegir.

Aquests darrers anys, la vida de Belén ha experimentat un canvi notable. Està centrada en la seva tasca com a empresària i intentant adaptar-se a la seva sortida de Mediaset. Massa coses que han fet que les seves prioritats hagin canviat substancialment.

“Quedar-me embarassada no és la meva prioritat”, va revelar, deixant clar que no ocupa un lloc preferent als seus plans. I així ho va tornar a confirmar dijous passat al plató de Ni que fuéramos tancant els rumors sobre la seva futura maternitat.

➡️ Gent

Més notícies: