Muntatge amb Belén Esteban amb una imatge amb Andrea Janeiro
GENT

Belén Esteban revifa la seva guerra amb la família d'Andrea Janeiro amb una simple frase

Belén Esteban ha respost a María José Campanario molt contundent i s'ha recordat de la seva filla, Andrea Janeiro

Belén Esteban s'ha pronunciat sobre l'última entrevista que concedia ahir mateix María José Campanario  a Y ahora Sonsoles.

I la veritat és que la seva filla, Andrea Janeiro, també s'ha vist esquitxada, sobretot perquè Campanario va parlar dels fills. Un tema que afecta molt a Belén, sobretot pel tracte que Andrea Janeiro ha pogut rebre per part de la família del seu pare.

La dona de Jesulín de Ubrique decidia trencar el silenci el dia del seu 46è aniversari, cosa que no ha passat desapercebuda per a ningú.

Ni tan sols per a Belén Esteban, que s'ha mostrat molt contundent. La tertuliana ha procurat contenir-s'hi, donant a entendre que no havia pogut veure l'entrevista de Campanario.

Captura de Belén Esteban a 'Ni que anéssim' parlant sobre María José Campanarioioo

I la veritat és que hi ha diversos detalls que no li han passat desapercebuts. Sobretot perquè entenen que Campanario ha pogut llançar certs dards enverinats, encara que pretenia mostrar-se conciliadora i feliç.

Belén assegura que se sent molt feliç pel fet que Maria José estigui en un bon moment i estigui tranquil·la. Tot i això, no ha pogut evitar riure's de certes declaracions.

"Si això és veritat, he de dir que Jesulín ha canviat molt", comentava Belén.

Per exemple, aquelles en què Maria José assegurava que Jesulín sempre li porta l'esmorzar al llit.

"Paraules innocents, però paraules que fan mal", ha insinuat María Patiño. I Belén Esteban ha recordat la carta que Campanario li va enviar fa uns anys.

Belén Esteban carrega contra María José Campanario

"Tots recordem la carta que va escriure fa uns anys", ha sentenciat. "Però ella és lliure de parlar allà on vulgui".

Belén hi ha incidit que ella no vol entrar en guerres, perquè té el seu marit i la seva filla, Andrea Janeiro. A més, ha exalçat la figura de Miguel Marcos, que ha exercit de pare "tot i que no l'ha engendrat".

"L'únic pare que ha conegut", ha reivindicat. "Quan diu que no parla dels seus fills, és com quan jo dic que no parlo d'Andrea. I més quan els ha tret a les portades", sosté.

Poc després, Belén Esteban decidia tornar a llegir aquella carta que li havia escrit Campanario i en què l'atacava directament. "Aquesta carta va ser dura per a mi. Ningú m'ha demanat perdó per aquesta carta", s'ha lamentat.

Captura de Belén Esteban a 'Ni que anéssim'

"Jo si faig aquesta carta, a mi em crucifiquen", ha dit als seus companys després de llegir-la en veu alta. I és que Campanario li deia coses com “princeseta barata”. "A la teva puta vida tornis a escriure'm una carta així", li ha advertit.

Belén ha intentat mantenir-se tranquil·la, però en cert moment no ha pogut evitar trencar-se. Sobretot, perquè ella mateixa assegura que li va fer molt de mal i ningú li ha demanat perdó.

"Jo sé que ella ens veu, encara que digui que no. Però jo tinc les meves fonts", al·legava sobre això. "El meu germà té fibromiàlgia i no li dona per fotre ningú", prosseguia contundent.

I encara que Belén no volia parlar sobre la seva filla, finalment no ha pogut evitar esmentar Andrea Janeiro.

"La més orgullosa que em puc sentir, té matrícula d'honor". I a continuació llançava un tall de mangues a aquells que deien que portaria l'Andrea a la televisió.

➡️ Gent

Més notícies: