Muntatge de Miki Núñez, un concert seu de fons i el cartell de la Revetlla de Splau desenfocat
GENT

Miki Núñez, presentador de TV3, dona una notícia inesperada: serà el 21 de juny

Aquest 21 de juny, Miki Núñez torna als seus orígens per una nit a "La Verbenada" del centre comercial Splau

Amb l'arribada de l'estiu, les revetles són el plat fort de qualsevol festa major, i en Miki Núñez ho sap molt bé. El cantant, que ha estat diversos anys tocant en revetles abans de participar a Operación Triunfo, torna als seus orígens per una nit. Ho farà a “La Verbenada”, a Cornellà del Llobregat.

El centre comercial Splau, de Cornellà de Llobregat, ha organitzat dues jornades que aplegaran música en directe, tallers i degustacions de diferents restaurants del recinte. Aquesta "Verbenada" tindrà lloc els divendres 21 de juny i 5 de juliol i a cada data hi haurà un concert gratuït.

El primer divendres, el 21 de juny, serà Miki Núñez l'encarregat de posar música a aquest esdeveniment. L'exconcursant Operación Triunfo 2018 i presentador d'Eufòria, de TV3, oferirà un concert en què interpretarà alguns dels seus grans èxits, com Escriurem, La venda i Me vale. Així mateix, presentarà la seva nova cançó Dins el meu cap, un avenç del seu pròxim àlbum en català i que va presentar en exclusiva a Eufòria, programa que ha conduït durant tres anys.

A la segona data, el 5 de juliol, serà el DJ José de Rico qui pujarà a l'escenari de l'Splau de Cornellà de Llobregat per posar el toc musical. Reconegut pels seus èxits en el gènere de la música urbana, José de Rico farà vibrar al públic amb els seus millors temes com Rayos de sol, Noche de estrellas i Soltera.

Cartell dels concerts de La Verbenada de Splau

A més, des de Splau han organitzat un sorteig perquè els fans de Miki Núñez i José de Rico puguin guanyar 5 entrades VIP dobles per conèixer els dos artistes. Aquest sorteig, al qual s'accedeix registrant-se a la web de Splau, també comptarà amb marxandatge signat per als guanyadors.

Abans dels concerts, de 17.00 a 20.00 hores, els assistents de 'La Verbenada' podran participar en tallers i gaudir de degustacions gratuïtes de diversos establiments de l'Splau. Entre aquests restaurants hi ha Ginos, McDonald's, Dunkin, Udon, Mi Gusto i Hi Cream.

A més, hi haurà una ruleta amb premis i descomptes de diverses botigues i restaurants del centre comercial. Per participar en la ruleta, cal registrar-se prèviament a través del seu lloc web.

➡️ Gent

Més notícies: