Muntatge en primer pla de Concha Velasco amb unes ulleres negres i Manuel Velasco somrient
GENT

Manuel Velasco torna a convertir-se en notícia per les novetats sobre Concha Velasco

Manuel Velasco torna a ser notícia per l'últim homenatge que han rendit a la seva mare, Concha Velasco

Manuel Velasco pot presumir d'haver aconseguit una fita que faria sentir molt orgullosa a la seva mare, Concha Velasco. Però no és l'únic, ja que també planeja crear un museu en nom seu que podria veure la llum ben aviat.

"Preparem un lloc per posar un museu de la meva mare, serà a Madrid, el lloc de Concha Velasco", explicava Manuel a Y ahora Sonsoles.

De moment, l'Ajuntament de Madrid ha volgut retre homenatge a la morta actriu de la manera més especial.

D'aquesta manera, l'històric Teatre Madrid es rehabilitarà 13 anys després del seu tancament i portarà el nom de Teatre Madrid-Concha Velasco.

"Amb aquesta reforma es pretén tornar a posicionar el Teatre Madrid-Concha Velasco com un espai de referència a l'àmbit cultural de la capital", asseguren.

Captura de 'Cine de Barrio' amb Concha Velasco parlant amb una bufanda vermella asseguda en una butaca

A més d'"oferir una doble resposta a la demanda veïnal i del col·lectiu d'artistes de tenir un espai capaç d'acollir una programació relacionada amb les arts escèniques".

D'aquesta manera, aquest gran espai rehabilitat permetrà la realització d'esdeveniments culturals de gran format, "que es completaran amb propostes de lleure i de cultura per a tota mena de públic".

De moment, s'espera que aculli uns sis musicals, tres concerts i una òpera cada any. Un gran somni que Manuel Velasco per fi ha pogut complir, i és que ell mateix prometia fa un temps que tenia diversos projectes pensats per homenatjar la seva mare.

Manuel Velasco compleix un dels objectius que tenia per homenatjar Concha Velasco

"En el fons, ser fill d'una persona tan estimada és el que té de bo, segueix estant present. Ningú es mor si el tens en el record", assegurava fa uns mesos. I la veritat és que el jove mai no ha deixat de tenir present la gran actriu.

És més, tant el Manuel com el seu germà Paco sempre s'han sentit molt abrigats, i més davant tot l'afecte i el suport que han rebut.

Ja en el seu moment, i encara que es mostrava força hermètic, el fill de Concha Velasco parlava sobre l'homenatge que planejava fer-li a la seva mare.

Foto de Concha Velasco al costat del seu fill Manuel Martínez Velasco somrient, en 2017

"Jo soc el que ho ha de dir, però ens han comunicat una cosa", explicava Velasco sense voler entrar en gaires detalls.

"Estic superagraït, tant a la presidenta, com al Govern d'Espanya, la Comunitat de Madrid. Tots els partits polítics s'han portat meravellosament bé i la Casa Reial", assegurava al seu moment.

Un homenatge que segurament emocionaria Concha Velasco i que ja anava cobrant forma, a més de ser un dels projectes que més il·lusió fan al seu fill.

Així, tant amb aquest, com mitjançant altres projectes, el llegat de Concha Velasco perdura encara avui.

➡️ Gent

Més notícies: