Muntatge de Miki Núñez i la silueta de Laura Escanes amb un interrogant
GENT

Una famosa presentadora de TV3 agafa el relleu d'‘Eufòria’ de Miki Núñez

Laura Escanes comença una nova etapa professional on dirigirà un programa d'aventures a Catalunya

Miki Núñez ja té qui el substitueixi divendres a la nit a TV3. Laura Escanes es converteix en la nova aposta de la cadena catalana després de la final d'Eufòria. La influencer i presentadora es posarà al capdavant del programa La Travessa, que ja es va emetre fa uns mesos en el format digital.

Ara es passa a la graella de programes fixos deTV3 i cada divendres es podrà veure un nou episodi. Es tracta d'un reality d'aventures on durant 15 dies un total de vuit parelles lluiten per creuar els Pirineus. En total, està previst que els concursants recorrin més de 200 quilòmetres i tot plegat creuant pics, boscos i barrancs.

De l'art de Miki Núñez a l'aventura de Laura Escanes

Els reptes físics i mentals estan assegurats. Sens dubte, és un programa diferent on la capacitat de formar equip i superar-se marquen el ritme. L'objectiu final és creuar Catalunya a peu d'oest a est, és a dir, des dels Pirineus lleidatans fins al Cap de Creus, a Girona.

El premi és de 10.000 euros per parella, encara que no hi ha dubte que l'èxit més gran és el de la satisfacció personal d'haver-ho aconseguit. Des del perfil d'Instagram de som3cat ja han anunciat aquesta novetat i els comentaris no s'han fet esperar. Són molts els teleespectadors que celebren aquesta decisió i volen veure amb ganes els capítols d'aquesta aventura.

Una presentadora de TV3 amb diverses facetes professionals

Per la seva banda, Laura Escanes seguirà compaginant la seva nova faceta com a presentadora amb la d'influencer. De fet, els seus perfils a les xarxes socials marquen una clara tendència a reportatges, esdeveniments i ambaixadora de marques que compten amb ella.

La proposta de TV3és un projecte ambiciós per a la catalana que, després de molts anys, té clar que el més important de la seva vida és ella mateixa. Així ho ha mostrat en un recent reportatge a la revista Elle, on se la veu més en calma que mai.

Tot i això, haurem de veure com rep l'audiència el programa presentat per l'ex de Risto Mejide. I és que cada setmana, estarem pendents de les dades que Laura Escanes aconsegueixi amb La Travessa.

➡️ Gent

Més notícies: