Muntatge de Figa Flawas i Lil Dami i un concert de fons

ACTUALITAT

Figa Flawas i els altres 12 concerts gratuïts que hi ha per Sant Jordi a Barcelona

Artistes com Figa Flawas, Lil Dami o La Fúmiga actuaran per Sant Jordi a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm

Per Sant Jordi, Barcelona s'omple d'activitats per gaudir de la ciutat durant un dels dies més assenyalats del calendari català. Una de les activitats que té lloc a la ciutat per Sant Jordi és el Sant Jordi Musical a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm.

A l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm, dimarts que ve 23 d'abril, tindrà lloc un cicle de concerts, i molts d'aquests artistes estan liderant el panorama musical català. Entre els principals artistes hi ha Figa Flawas, La Fúmiga o Lil Dami, entre d'altres.

Antiga Fàbrica d'Estrella Damn

L'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm acull una jornada musical

Com ja és habitual aquestes dates, l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm ha organitzat una jornada musical sota el nom de Sant Jordi Musical. Alguns grups musicals com Figa Flawas, els valencians La Fúmiga o Lil Dami, actuaran en aquests concerts gratuïts, però no seran els únics.

Per a aquests concerts, Estrella Damm ha preparat quatre espais diferents dins del recinte perquè els assistents puguin gaudir dels diversos grups musicals.

Escenari Moll d'envasament

  • 12 h - Triquell: després de quedar finalista a la primera temporada d'Eufòria, Triquell presentarà, entre altres, el seu hit Jugular; o la seva nova cançó, Que et vagi bé.
  • 13 h - Els Amics de les Arts: el grup català interpretarà el seu nou disc, publicat el passat 5 de març, Les paraules que triem no dir.
  • 14 h - Figa Flawas: el grup natural de Valls és un dels plats forts i arriba la Fàbrica d'Estrella Damm per cantar el seu nou disc La calçotada, amb cançons com Diabla, Mussegu o Xalalá.
  • 15 h - Riders Of The Canyon: el grup de folk-rock català també actuarà en aquesta jornada musical, presentant el seu últim llançament Sunflower.
  • 17 h - Lil Dami: el músic i exjurat d'Eufòria cantarà alguns dels seus hits com ara Supermercat o Dr. Smith.
  • 18 h - La Fúmiga: el grup valencià també actuarà en aquest escenari presentant el seu darrer treball, Tot està per fer.
  • 19 h - Flashy Ice Cream: representant l'escena més urbana, interpretaran cançons com Bona vida o De revista.
  • 20 h - Els que Faltaband: tancant aquest escenari estarà aquesta banda que versionarà cançons del panorama pop.

Figa Flawas en concert

Als altres tres escenaris —sala de cocció, sala de màquines i sala de bàscules— actuaran, entre d'altres, Ariox, Scorpio, Blaumut, Meritxell Nedermann o DJ Trapella.

A més dels concerts, la Fàbrica ha organitzat una proposta gastronòmica de food trucks locals, així com un mercat de llibres típic de Sant Jordi. A aquestes activitats també les acompanyaran les firmes d'alguns dels grups que participen d'aquesta jornada musical per Sant Jordi.

➡️ Actualitat

Més notícies: