Muntatge de Miki Núñez amb els finalistes d'Eufòria de fons i una careta sorpresa
GENT

Les sorpreses d'‘Eufòria’, el programa de Miki Núñez a TV3, per a la final de demà

La final d'‘Eufòria’ ve plena de sorpreses que deixaran el públic i els concursants sense paraules

Aquest divendres arriba la gala final d'Eufòria, el programa presentat per Miki Núñez i Marta Torné. En Julien, la Maria i en Lluís, els tres finalistes d'aquesta tercera temporada d'Eufòria, lluitaran per convertir-se en el guanyador del talent musical de TV3.

Aquesta final d'Eufòria ve, a més, plena de sorpreses i un gran premi que creixerà en directe durant aquesta darrera gala. I és que, després del que s'ha vist a la segona semifinal, tot fa pensar que serà la final més ajustada de la història del talent show musical de TV3.

La final d'Eufòria, de TV3, arriba plena de sorpreses

Els tres finalistes d'Eufòria buscaran aquest divendres convèncer el públic i convertir-se en els guanyadors d'aquest programa. En joc hi ha el trofeu d'Eufòria, un contracte discogràfic, un viatge a Miami per conèixer els estudis d'Universal Music i participar en el Share Festival del pròxim any.

Tot i això, aquests no són els únics premis als quals optaran els finalistes d'Eufòria. I és que tal com van anunciar Miki Núñez i Marta Torné a la passada gala, durant la final s'anunciarà un complement al premi que el farà encara més espectacular.

Marta Torné i Miki Núñez presentant la 3a Temporada d'EUfòria

Tal com han anunciat des de TV3, la gran final d'Eufòria començarà amb els setze concursants d'aquesta edició interpretant una cançó grupal. A més, s'espera alguna sorpresa aquests primers minuts de programa, que encara no s'ha revelat.

Pel que fa als tres finalistes, cadascun interpretarà dues cançons. En Julien, el primer dels finalistes, interpretarà Va com va i El diluvi, d'Ovidi Montllor i Uptown Funk, de Mark Ronson i Bruno Mars. La Maria s'atrevirà amb Proud Mary de Tina Turner i La Gran Eufòria de Joan Dausà. El Lluís, per la seva banda, interpretarà Que boig el món de Lax'n'busto i Wrecking Ball de Miley Cyrus.

A més, una cara molt coneguda de TV3 també estarà present en aquesta final d'Eufòria. Tot i això, caldrà esperar divendres a la nit per descobrir de qui es tracta.

Com ja és tradició, en aquesta gala final també comptaran amb un artista convidat. En aquesta gran final, el grup The Tyets visitaran l'escenari d'Eufòria per interpretar el seu nou tema Que vinguis.

➡️ Gent

Més notícies: