Muntatge en primer pla de Rocío Carrasco amb rostre seriós i Mercedes Milá somrient
GENT

Mercedes Milá té un nou conflicte després de donar la cara per Rocío Carrasco

Mercedes Milá rep noves crítiques després de mostrar el seu suport a l'hereva universal de 'La más grande'

Mercedes Milá no va tenir objeccions a posicionar-se al costat de Rocío Carrasco durant la seva intervenció a Lazos de Sangre. Tot i això, aquest suport públic ha costat a la comunicadora tenir un nou problema amb Rosa Benito, que no ha dubtat a esclatar contra ella i la seva neboda a les xarxes.

Dijous passat, 14 de desembre, aquest programa de La 1 va dedicar la seva emissió de la setmana a homenatjar Rocío Jurado. Durant la nit, el format va fer un repàs pels moments més importants de la vida i la trajectòria musical de la cantant.

Captura de 'Lazos de Sangre' amb Rocío Carrasco amb els cabells recollits amb una cua
Rocío acudeix al plató de 'Lazos de Sangre' per participar en aquest programa especial dedicat a la seva mare | RTVE

Després del documental, el plató de Lazos de Sangre va rebre la filla de 'La más grande', que no es va voler perdre aquest tribut a la seva mare per res al món. A més, unes altres figures conegudes com ara Mercedes Milá van acudir per parlar sobre aquesta gran artista.

Durant la vetllada, l'expresentadora de Mediaset España no va tenir objeccions a deixar clar el seu suport a la filla de Rocío Jurado. A més, va voler compartir amb l'audiència de TVE algunes anècdotes que recordava de l'artista, cosa que Rosa Benito no va trigar a criticar a través de les xarxes.

Mercedes Milá es fica en un nou problema amb la família de Rocío: Rosa Benito ataca la presentadora a les xarxes

Mercedes Milá s'ha convertit en una de les últimes víctimes de Rosa Benito. Només veure aquest homenatge que TVE va preparar a la Jurado, la perruquera no va trigar a acudir a les seves xarxes per posar en dubte tot el que s'havia dit.

Mercedes Milá seria com a convidada de RTVE Respon
Mercedes Milá explica una anècdota sobre Rocío Jurado | RTVE

A través del seu compte de X, la guanyadora de Supervivientes 2011 va voler desmentir punt per punt totes les mentides que, segons ella, es van explicar durant aquest programa.

Entre elles, una anècdota que va explicar la mateixa Mercedes Milá. Encara que mai no van ser grans amigues, la comunicadora guarda un record molt especial de l'artista.

Segons ha recordat la televisiva, "una de les vegades que la vaig entrevistar vaig menjar l'arròs amb fesols". "A mi m'encantava com ho feia la teva mare", va dir a Carrasco.

Una història que Rosa Benito no va trigar a desmentir a través de les xarxes. Per això, i en un intent per qüestionar les paraules de Mercedes Milá, la perruquera va assegurar rotundament que "a casa de la Jurado no s'ha menjat mai arròs amb fesols":

"Li dic a la senyora Milá que a casa de la Jurado no s'ha menjat mai arròs amb fesols. Crec que s'ha equivocat de domicili. L'edat ens fa perdre moltes vegades la memòria i els que hi són, com no en tenen ni idea, afirmen amb el cap".

Tot i això, aquell dia, Mercedes Milá no va ser l'única víctima de Benito. L'exdona d'Amador Mohedano no va tenir pèls a la llengua a l'hora d'assegurar que Carrasco "no sap res de la història" de la seva mare.

Muntatge de Rosa Benito somrient amb unes arracades de fulles i Mercedes Milá somrient mirant de banda
Rosa desmenteix Mercedes Milá a través de les xarxes socials | e-noticies.cat, Europa Press, GTRES

Però les crítiques cap a la neboda van augmentar quan l'excol·laboradora de televisió es va fer ressò d'un tuit demolidor. “No sabia que Rocío C fos filla única i que Rocío Jurado no tingués més família que la filla que va tenir amb Pedro Carrasco”.

Moment que Benito va aprofitar per donar-li a l'amiga de Mercedes Milá on li fa més mal. "Què et pots esperar d'una persona que menysprea els seus fills", va sentenciar.

Després de veure la resposta de la perruquera, un altre usuari de X va voler donar la seva opinió sobre això. "Si no tenia més família que la seva filla, per què no la va vestir per a la seva marxa? On era Rocío?".

Dubtes que la perruquera no va trigar a respondre. Després d'assegurar que se'n van fer càrrec "una infermera i ella", Rosa va voler qüestionar l'actitud que va tenir la seva neboda. "On era ella? Per què no ho va fer ella? Per què em va deixar a mi?".