Primer pla de Paloma Cuevas, somrient i feliç l'any 2020
GENT

Paloma Cuevas, més feliç que mai, s'involucra en un nou projecte professional

Paloma Cuevas llança un nou projecte professional que l'ajudarà a millorar un dels seus millors moments de la seva vida

Paloma Cuevas està travessant una de les millors etapes on la vida li somriu tant en l'àmbit personal com professional. El seu cor està ocupat pel Luis Miguel i la relació està més consolidada que mai. Alhora, la Paloma Cuevas segueix amb la seva carrera com a dissenyadora de moda amb què tants èxits està collint.

Ara, tal com ha transcendit, la Paloma Cuevas torna a unir forces amb Rosa Clará per a un nou projecte. És una col·lecció de vestits de còctel. A través seu podem veure com l'elegància i la feminitat s'uneixen per donar forma a aquests nous dissenys.

Sens dubte, un motiu de molta alegria per a la Paloma, ja que no és la primera vegada que treballa amb aquesta firma.

Paloma Cuevas, emocionada, anuncia nova col·lecció amb Rosa Clará

La Paloma Cuevas torna amb més força que mai amb el seu nou projecte amb Rosa Clará. Les dues prestigioses dissenyadores estan disposades a realçar la feminitat i l'elegància, tot aportant un toc de sofisticació.

Es tracta d'una col·lecció "adreçada a la dona que cerca destacar i deixar empremta". "La col·lecció reflecteix la inspiració d'Andalusia, incorporant colors intensos i detalls que rendeixen homenatge a la bellesa de Còrdova", diu el comunicat.

Paloma Cuevas recolzada en una columna amb un vestit color salmó amb capa

Aquesta no és la primera que la Paloma Cuevas i la Rosa Clará treballen juntes, ja que van llançar la primera col·lecció de moda a principis del 2022. L'èxit va ser tan rotund, que, sens dubte, això haurà ajudat a treure aquests nous dissenys.

En aquesta nova col·lecció predomina Andalusia i, principalment, Còrdova. Els colors intensos i forts com el vermell i el fúcsia són els grans protagonistes dels vestits. També podrem trobar el blau marí, verd o petroli per a aquells vestits pensats més per a la nit.

Paloma Cuevas viu un moment pletòric de la seva vida

Aquest nou projecte coincideix amb un moment personal de la Paloma Cuevas molt bo. La seva història d'amor amb el Luis Miguel ha triomfat amb magnificència. Tot i que la relació ja està més que consolidada, la veritat és que tots dos continuen sent molt hermètics amb els mitjans i la premsa.

Muntatge de Luis Miguel en esmòquing somrient i ben pentinat al costat d'una foto de Paloma Cuevas arreglada i amb un somriure d'orella a orella

Sense anar més lluny, el cap de setmana passat la Paloma va anar a la festa a Ubrique d''El Turronero' sense el Luis Miguel. I és que tant la dissenyadora com el cantant intenten evitar aparèixer en actes públics plegats.

Això sí, una prova que la relació va molt bé és el gran pla que tenen per acomiadar l'any. El Luis Miguel té un concert programat a la Riviera Maya, i la Paloma Cuevas estarà allà amb les seves dues filles. Aquest serà el segon any consecutiu que acomiaden l'any junts.

La parella començarà aquest 2024 lluny d'Espanya, i estem segurs que serà l'inici d'una nova etapa plena d'alegria i felicitat.

➡️ Gent

Més notícies: