Muntatge en primer pla de Rocío Carrasco amb rostre seriós i Mercedes Milá somrient
GENT

El gest de Mercedes Milá a favor de Rocío Carrasco que emocionaria Rocío Jurado

Mercedes Milá mostra una vegada més el seu suport a Rocío Carrasco acompanyant-la en l'homenatge que rendeix la seva mare a ‘Lazos de Sangre’

Rocío Carrasco ha tornat a RTVE aquesta nit per retre homenatge a la seva mare, la gran Rocío Jurado, a Lazos de Sangre. Una nit molt especial en què ha estat acompanyada per amics de la talla de Mercedes Milá.

La mítica presentadora ha tornat a mostrar el seu suport públicament a Carrasco, com ja va fer quan va publicar-se el documental.

Així, Mercedes ha assegurat que podria fer mil programes parlant de Rocío Jurado. Un bonic gest, també a favor de la seva filla, que segurament no dubtaria a agrair-li.

Captura del programa amb Carlos Herrera i Rocío Carrasco parlant
Rocío Carrasco ha reaparegut a 'Lazos de Sangre' | e-noticies.cat, RTVE

“Quan et ve una persona tan gran, sense ànim d'ofendre a altres, tan immensa…, t'emociones”, ha assegurat Milá. I aquí confessava que feia una llarga estona que xerrava amb Rociíto darrere de les càmeres.

“Aquesta proximitat, aquesta tendresa. Era molt potent, et mirava i et cantava a tu directament, a ningú més”, valorava sobre la personalitat i la força de la Jurado sobre l'escenari.

Tot i això, aquesta no és la primera vegada que Mercedes Milá mostra el seu suport obertament a Rocío Carrasco, a qui ha estès la mà des d'un primer moment.

Sobretot, en un dels moments més complicats, quan Carrasco s'atrevia a compartir públicament la seva veritat mitjançant una docusèrie.

Mercedes Milá i Rocío Carrasco, unides de nou per Rocío Jurado

Era aquí, quan Mercedes Milá es pronunciava sobre això i assegurava “en honor de la Rocío, que és intolerable el que està fent Antonio David Flores”, sentenciava contundent la presentadora.

“Gràcies a Déu, ella està millor, ha passat 20 anys d'infern”, deia a favor de la Rociíto. “I amb tot l'amor del món, com ella ja sap, desitjo que arribi al final del camí complicat, però que arribi i que ho faci bé”, li transmetia.

I, temps després, Milà es convertia en presentadora del gran concert que organitzaven en nom de Rocío Jurado amb motiu del 8M.

Mercedes Milá seria com a convidada de RTVE Respon
Mercedes Milá torna a mostrar el seu suport a Rocío Carrasco | RTVE

“Quan em va trucar Rocío Carrasco per convidar-me a participar en un concert que se celebraria el 8M, li vaig dir que sí sense pensar-ho ni 1 minut”, se sincerava Mercedes. “Sentia que era un gest de solidaritat imprescindible amb ella i amb totes les dones”.

Ara, Mercedes Milá i Rocío Carrasco tornen a coincidir a Lazos de Sangre, on presumeixen una vegada més de la gran complicitat que comparteixen.