Muntatge d'Amador Mohedano i Rosa Benito seriosos junts i Chayo Mohedano seria amb unes arracades rodones d'or
GENT

La filla de Rosa Benito i Amador Mohedano es veu obligada a emprendre accions legals

Chayo ha denunciat davant les autoritats el robatori d'un vídeo íntim que ha estat circulant per les xarxes socials sense el seu consentiment

Rosa Benito i Amador Mohedano estan molt preocupats per una última hora relacionada amb la seva filla Chayo. Fa temps que la Rosario Mohedano està apartada del focus mediàtic optant per una vida més familiar.

Tot i això, la cosina de la Rocío Carrasco ha trobat a les xarxes una nova manera de guanyar-se la vida. Concretament en una plataforma de contingut per a adults que li ha provocat un greu problema. La filla de la Rosa denunciava el robatori d'un vídeo eròtic seu posant les autoritats en coneixement de què havia passat.

La filla de Rosa Benito i Amador Mohedano denuncia un robatori d'un vídeo seu

La Rosa Benito i l'Amador Mohedano no guanyen per a disgustos. Si fa poc van haver de fer front a l'aparició de la Rocío, ara un problema seriós ha sacsejat l'estabilitat de la Chayo. La cantant fa temps que es dedica a compartir contingut íntim en una plataforma de pagament amb què aconsegueix treure's alguns estalvis.

La seva incursió en aquesta web va provocar un gran enrenou mediàtic, però la veritat és que la Rosario està molt orgullosa del que fa. "Amb la meva veu, amb la meva vida i amb el meu cos faig el que vulgui, això és la llibertat", s'ha defensat.

Foto de Chayo Mohedano somrient a un photocall
Rosario Mohedano denuncia el robatori d'un vídeo íntim seu | GTRES

Tot i això, ara ha estat víctima d'una acció que ha posat en perill la seva vida. La mateixa filla de la Rosa i l'Amador així ho compartia amb els seus seguidors anunciant que havia estat víctima d'un robatori.

Pel que sembla, un dels vídeos eròtics que compartia a la web de pagament ha estat circulant de manera gratuïta per la xarxa social X. Un fet que ja ha posat en coneixement de les autoritats davant les quals ha denunciat.

"Tinc captures de tots i totes les que han difós, comentat i guardat aquest vídeo", explica en una publicació. El vídeo al qual fa referència la Chayo recull imatges d'ella vestida de col·legiala mentre balla de manera sensual i ensenya les parts íntimes.

"Ajudeu-me a denunciar comptes, per desgràcia podria estar així tot el dia", continua lamentant. "Si us plau, demano a la xarxa social X que elimini els comptes que estan difonent material denunciat. Moltes gràcies", finalitzava la petició.

El vídeo de la filla de Rosa Benito i Amador Mohedano ja ha estat esborrat

Sembla que la crida de la Chayo ha fet efecte i ja no hi ha rastre del seu polèmic vídeo a les xarxes. Una cosa que haurà proporcionat calma a la Rosa i l'Amador en veure que la seva filla ha aconseguit posar fre a la seva difusió.

La veritat és que no és la primera vegada que la cantant intenta protegir la seva intimitat. Si bé és cert que exposa la seva sensualitat a la plataforma, aquest contingut només està disponible per als subscriptors.

Rosa Benito amb una brusa sense espatlles i Amador Mohedano amb una camisa de ratlles somrient
La filla de la Rosa i l'Amador s'ha vist embolicada en un problema seriós | Europa Press

Fa anys va denunciar Sálvame per parlar de la seva vida personal, encara que van arribar a un acord per evitar el judici. Ara, la Rosario ha mobilitzat els seus seguidors perquè l'ajudin a prendre mesures legals contra els comptes falsos que atempten contra el seu honor.

Molts han aplaudit la seva iniciativa, encara que altres han censurat la seva actitud recordant-li com arriscaven compartir aquest tipus de contingut. "De veritat que no hi ha cap altra manera de guanyar-se la vida, de veritat?", preguntava un usuari.

Sigui com sigui, no sembla que aquest succés hagi provocat que la Rosario es replantegi continuar compartint aquest tipus de vídeos. No és l'única famosa que compta amb un perfil a la famosa plataforma i pensa seguir fent amb la seva vida allò que desitgi.

De moment, tota està en mans de les autoritats i la Chayo confia que la seva denúncia se saldi positivament trobant als culpables.