Muntatge de fotos de Meghan Markle i Carles III, tots dos en primer pla i amb rostre somrient

GENT

Meghan Markle rep una mala notícia sobre Carles III en el moment més delicat

Meghan Markle ha conegut què passa amb Carles III després de sortir a la llum el diagnòstic del monarca

Meghan Marke no va acompanyar el seu marit Harry d'Anglaterra en el viatge a la capital britànica per visitar el seu pare. El duc de Sussex va volar des de Los Angeles fins a Londres tot just assabentar-se del diagnòstic de Carles III. I ara, la dona de Harry, que no trepitja terra anglesa des de la mort de la reina Elisabet, ha rebut ara una altra notícia que té a veure amb el sogre.

Només conèixer-se que Carles III pateix càncer, el seu fill menor Harry va decidir posar rumb a la capital britànica per reunir-se amb el monarca. El duc de Sussex va viatjar durant més de 10 hores per mantenir una xerrada que va durar uns 45 minuts. Una visita que, si bé al principi va aixecar les sospites sobre un possible acostament, finalment ha deixat clar més aviat tot al contrari.

El príncep Harry i Megan tristos vestits de negre
Carles III vol que Meghan Markle romangui allunyada de la família reial britànica | GTRES

Meghan Markle té clar què ha dit el seu sogre sobre ella

Més enllà de la brevetat de la trobada entre pare i fill, va cridar l'atenció l'absència de Meghan Markle. Si bé es podria pensar que la californiana va decidir quedar-se als Estats Units cuidant els seus fills, la veritat és que el motiu és un altre de diferent.

El diari En Blau apunta que, segons fonts properes al palau, el rei Carles va sol·licitar de manera expressa que Harry no vingués acompanyat de Markle. Una notícia que Meghan Markle ha rebut en el moment més delicat.

Es tractaria d'una petició que respon a la necessitat de tranquil·litat del monarca enmig del seu tractament contra el càncer. No és el moment més adequat per a tibantors ni conflictes familiars i la presència de Meghan Markle generaria una atmosfera de tensió que ara es tracta d'evitar.

El rei Carles III seriós mirant fixament
El rei Carles d'Anglaterra va manifestar el seu desig que Meghan no acompanyés Harry en el seu viatge al Regne Unit | Europa Press

El germà del príncep Guillem i la seva esposa Meghan van decidir posar terra pel mig i apartar-se de la família reial britànica fa diversos anys. La parella va decidir el 2020 instal·lar-se als Estats Units quan el seu fill gran, Archie, tenia tan sols uns mesos.

Un any després, la parella va oferir una entrevista a Oprah Winfrey on van reconèixer haver estat víctimes de racisme per part de la seva família. Segons van assenyalar, algú del seu cercle més proper va fer comentaris sobre la pell morena del seu fill abans que aquest naixés.

Des de la seva separació de la casa reial britànica, el fill menor de la princesa Diana ha viatjat a Londres en comptades ocasions. La coronació del seu pare en va ser una, però l'únic cop en què ha estat acompanyat per Meghan Markle va ser després de la mort de la reina Elisabet.

The Biggest Moments From Harry and Meghan's Interview with Oprah Winfrey

S'ha parlat molt sobre la relació que mantenen Meghan Markle i el seu sogre Carles. D'entre totes les notícies que hi ha sobre el seu distanciament crida l'atenció el que va passar el mes de novembre passat. Va ser en ocasió del 75è aniversari del rei quan Harry va aprofitar per fer una videotrucada al seu pare.

La duquessa de Sussex és conscient del lloc que ocupa a la família del seu marit

El príncep Harry va parlar amb el rei Carles i la seva dona Meghan i els seus fills també van participar en la conversa. Archie i Lilibet van enviar un vídeo al seu avi on el felicitaven i li cantaven Aniversari Feliç.

El fet que la videotrucada transcendís a l'esfera pública no va agradar gens al monarca. Des de la casa reial britànica van informar que era una conversa de l'àmbit privat i pretenien que fos així. Pel que sembla, la filtració va provocar l'enuig de Carles III, qui va culpar directament la seva nora d'haver-ho explicat.

Així, el que semblava seria un acostament va acabar de la pitjor manera possible. Un motiu més pel qual Meghan Markle no seria ben rebuda a terra britànica.