Fotomuntatge amb una imatge de Ramon Pellicer i Lali Colomé, i una rodona vermella amb la seva filla, Martina Pellicer
GENT

Martina, la famosa filla de Ramon Pellicer i Lali Colomé que és clavada al seu pare

Martina Pellicer comparteix amb el seu pare tant una gran semblança física com l'amor per la comunicació

Ramon Pellicer, conegut presentador d'informatius, fa dècades que és a la televisió. Durant la seva carrera, va conèixer la seva dona, Lali Colomé, en un plató. Lali és mare dels seus tres fills —Martina, Adrià i Daniela— i també ha treballat al món de la comunicació, i és part de l'equip dels Matins de TV3.

Amb aquesta trajectòria familiar, no és sorprenent que un dels fills de Ramon Pellicer decidís seguir els passos dels pares en el periodisme i la comunicació. Aquest és el cas de Martina Pellicer, la més gran dels fills de Ramon Pellicer, que comparteix una gran semblança física amb el seu pare.

Martina Pellicer i Ramon Pellicer als estudis de Catalunya Ràdio

Martina Pellicer, la filla gran de Ramon Pellicer i Lali Colomé, ha decidit seguir els passos dels seus pares al món de la comunicació. Amb 19 anys, Martina ha començat a forjar el seu camí a les xarxes socials. La noia va aterrar a TikTok, la plataforma de moda entre els joves, i ràpidament va triomfar amb els seus vídeos.

Martina no va amagar el seu parentiu amb el conegut presentador, fent 'tiktoks' amb el seu pare i fins i tot gravant-lo minuts abans d'anar-se'n a presentar el Telenotícies del cap de setmana a TV3. Aquests vídeos van encantar els seus més de 13.000 seguidors, consolidant la seva presència a la xarxa social.

Martina no només s'ha destacat a TikTok, sinó que també ha fet el seu debut a la televisió pública catalana. L'estiu passat, va aparèixer en un episodi d'El teorema del mico, un fals documental emès per la cadena catalana que tractava el tema de les notícies falses. En aquest projecte, pare i filla van compartir pantalla per primera vegada, mostrant la química i el talent familiar a la pantalla petita.

A més, Martina ha concedit entrevistes a la ràdio, juntament amb el seu pare, en programes com XL de Catalunya Ràdio i Kids d'iCat, on tots dos van conversar sobre la seva experiència i projectes.

Amb el suport i la influència dels seus pares, Martina Pellicer sembla destinada a seguir una carrera d'èxit en el món de la comunicació. El seu talent i carisma, sumat a l'experiència dels seus pares, fan que la Martina s'hagi convertit en una figura prominent a l'star system català en un futur pròxim. La Martina ja ha començat a deixar la seva empremta, i no hi ha dubte que la seva trajectòria continuarà creixent.

➡️ Gent

Més notícies: