Marta Riesco i Carlo Costanzia posant davant una imatge de fons desenfocat.
GENT

Marta Riesco confessa l'episodi que va viure amb Carlo Costanzia fora de càmeres

La reportera de 'Ni que fuéramos' ha deixat clar el que en realitat va passar amb el fill de Mar Flores

Marta Riesco ha recuperat la seva feina com a reportera gràcies a Ni que fuéramos. La periodista torna a trepitjar el carrer micròfon a la mà i un dels seus primers treballs ha estat desplaçar-se fins al domicili de Carlo Costanzia per intentar parlar amb ell. Ara, dies després de la visita a la casa del fill del Mar Flores, l'ex d'Antonio David s'ha sincerat sobre el que en realitat va passar.

Carlo Costanzia es referia a la presència de Marta Riesco a la porta del seu domicili a Vallecas durant la seva entrevista a ¡De Viernes!. El futur pare del fill que espera Alejandra Rubio no podia amagar el seu enuig davant la situació viscuda.

Carlo Costanzia amb barba i cabell llarg somrient en un programa de televisió amb el text

Marta Riesco, indignada amb la intervenció de Carlo a Telecinco, no ha trigat a donar la seva versió dels fets. “Em sembla un pocavergonya per diverses coses”, començava dient la reportera.

Marta Riesco carrega sense pietat contra el xicot d'Alejandra Rubio

"Em va semblar un impresentable, les coses que estava dient…", va afegir, referint-se al moment en què el convidat a l'espai de Telecinco en parlava sense ni tan sols anomenar-la.

La madrilenya es queixava d'actitud de Costanzia. "Deu pensar que tu fas una exclusiva, guanyes molt dinera, i ja ningú et pot estar esperant a la porta de casa teva. No et poden fer preguntes pel carrer", es justificava molesta per les paraules del fill de Mar Flores.

Riesco, a més, ha aprofitat la seva intervenció a Canal Quickie per criticar la postura de Carlo en passar per alt certs temes. Per exemple, quan li van preguntar si està enamorat d'Alejandra.

"Aquest a què ha vingut a ¡De Viernes!? De què parlarà? De la seva carrera professional com a actor?", es preguntava la periodista. I afegia: "Crec que Carlo no s'adona que està allí… Aquest noi es creu que li han anat a entrevistar com a professional".

Segons Riesco, és possible que Carlo tingués intenció de referir-se a la seva trajectòria professional. Cosa que finalment no va passar atès que tota l'entrevista va girar al voltant de la seva futura paternitat.

Terelu Campos i Carlo Costanzia asseguts en un plató de televisió amb un rètol que diu

És clar que a Costanzia no li va agradar gens rebre la inesperada visita de la popular reportera. És per aquesta raó per la qual Riesco decidia carregar contra ell a Ni que fuéramos.

Marta, a més, donava més detalls que posen en dubte el testimoni del convidat a ¡De Viernes!. "De tot el que va dir, no va dir ni una veritat. No vam trucar a cap timbre, no vam dir «Carlo, Carlo, una entrevista»...", aclaria, deixant clara la seva versió dels fets.

Marta Riesco destapa el que va passar a casa de Carlo Costanzia

Un testimoni que va completar amb més detalls. "Quan estàvem parlant amb el seu amic Johnny, deu ser que estava molt entretingut i ell va obrir la porta voluntàriament fins a tres vegades. I em va donar amb un punter làser", va dir acusant-lo.

Per acabar, Marta Riesco va sentenciar el xicot d'Alejandra Rubio: "Carlo s'ho ha de fer mirar. Crec que guanyar la pasta que està guanyant tocant-se el bolo té conseqüències", concloïa.

Unes paraules després de les quals va voler aclarir una cosa: "Em va dir maleducada. En quin moment? Maleducat tu, que et vaig demanar un got d'aigua per a mi i per al meu company amb la calor que feia i no em vas donar ni aigua", va concloure.

➡️ Gent

Més notícies: