Fotomuntatge amb una imatge de Ramon Pellicer i Lali Colomé, i una rodona vermella amb la seva filla, Martina Pellicer

GENT

Martina, la filla de Ramon Pellicer i Lali Colomé que segueix els passos dels pares

La filla gran de Ramon Pellicer i Lali Colomé, Martina, ja ha fet la seva primera aparició a TV3

Ramon Pellicer fa dècades i anys que és a la televisió. El presentador d'informatius va conèixer, fins i tot, en un plató qui ara és la seva dona i mare dels seus tres fills, Lali Colomé.

I com no, amb aquesta trajectòria, no era impossible que algun dels seus fills decidís conscientment seguir el seu mateix camí al món del periodisme i de la comunicació. Aquest és el cas de Martina Pellicer.

Martina, la filla de Ramon Pellicer i Lali Colomé que segueix els seus passos

Martina Pellicer, la filla gran de Ramon Pellicer i Lali Colomé, apostava per seguir els passos dels seus pares. Tots dos han treballat davant i darrere de les càmeres al món de la comunicació. A Ramon Pellicer el veiem cada cap de setmana als informatius de TV3, mentre que Lali Colomé és, actualment, part de l'equip d'Els Matins de la mateixa televisió.

Per aquesta raó, segurament, la Martina no va dubtar a fer el salt en aquest món. La noia de 19 anys aterrava a TikTok fa un temps, plataforma de moda entre els joves, on va triomfar ràpidament amb els seus vídeos. De fet, va ser això el que la va col·locar al punt de mira de molta gent.

I és que no amagava que era filla de Ramon Pellicer, i fins i tot feia 'tiktoks' amb el seu pare i l'arribava a gravar minuts abans d'anar-se'n a fer el Telenotícies del cap de setmana a TV3. Cosa que sembla que va agradar molt als seus més de 13.000 seguidors de la xarxa social i ràpidament es va fer un nom en aquest món.

Martina Pellicer ja va debutar a TV3

Tampoc no podem oblidar que Martina Pellicer ja ha fet la seva aparició a TV3. La noia es posava davant de les càmeres de la televisió pública catalana l'estiu de l'any passat, després d'aparèixer en un episodi d'El teorema del mico amb el seu pare, Ramon Pellicer.

Es tractava d'un documental fals que s'emetia per TV3 fa uns mesos, amb la intenció de tractar el tema de les fake news. Pare i filla apareixien, així, junts per primera vegada a la televisió.

Tot i que la jove també va concedir dues entrevistes. Aquest cop, a la ràdio, encara que també amb Ramon Pellicer, tant al programa XL de Catalunya Ràdio com a Kids d'iCat.

Amb el seu historial i les professions dels seus pares, no seria estrany que Martina Pellicer seguís el camí en aquest sector i, en un futur, arribi a ser part de l'star system català.

➡️ Gent

Més notícies: