Primer pla de Marta Riesco a la premiere de 'Misión Imposible'

Marta Riesco revela per fi com ha superat la seva separació d'Antonio David Flores

Marta Riesco ho ha confessat en el seu primer article com a columnista

Marta Riesco està molt feliç professionalment, ja que, entre altres coses, ha aconseguit feina com a columnista per a un mitjà digital, IberoShow. És més, ja ha publicat el seu primer article i amb aquest no ha deixat indiferent ningú.

Marta ha aconseguit fer-se'n ressò amb aquest text. El motiu és que, per primera vegada, ha revelat com ha aconseguit finalment superar la seva ruptura amb Antonio David Flores. Ho ha aconseguit després de molt de dolor i patiment perquè, tal com ha exposat, tenia “la promesa d'un amor etern, indestructible”.

Marta Riesco admet com ha aconseguit afrontar la seva ruptura sentimental

Marta Riesco ha viscut uns mesos molt durs pel seu acomiadament de Telecinco, la traïció d'una amiga i la seva separació sentimental. Malgrat que ara està sortint a la superfície de tot això, ha volgut explicar als seus lectors en el seu nou treball com ho ha aconseguit. I això que no ha estat fàcil perquè, tal com ha explicat, “en 15 dies tot es va enfonsar, ni feina ni amigues ni amor”.

La seva recuperació s'ha produït recentment quan la seva amiga Ana la va animar a anar-se'n juntes uns dies de vacances a Tenerife. I ella, amb dubtes, finalment va decidir acceptar-ho perquè “tinc la quota plena de desgràcies fins a l'any 2030 almenys”.

Marta Riesco plorant al plató de 'El programa de Ana Rosa'
Marta Riesco reconegut com ho va passar de malament perquè el seu món es va enfonsar | Mediaset

En aquest racó de les Canàries, es va produir el miracle, la recuperació. Marta ha confessat que “ens vam beure glop a glop l'illa i la seva meravellosa gent”. A més, va trobar l'afecte de moltes dones pel carrer i també el d'una seguidora especial, Mónica.

“Ella em va dir que em portaria a unes aigües que em curarien l'ànima i, ho cregueu o no, ho van fer. En aquestes aigües em vaig sentir lliure i feliç, envoltada de bones persones que només em volien cuidar. Aquesta vegada era jo qui es deixava estimar i com n'és de bo!”.

Marta Riesco sorprèn amb la seva confessió més inesperada

L'exreportera ha reconegut així que aquest viatge l'ha ajudat a superar la seva ruptura per tot l'afecte que ha trobat. Ara bé, ha admès que a passar pàgina també hi ha contribuït una persona molt especial del seu passat amb qui es va retrobar i li va tornar, puntualment, la il·lusió.

Muntatge d'Antonio David Flores plorant i Marta Riesco enfadada
Marta Riesco s'ha trobat amb algú que li ha fet oblidar el seu ex | e-noticies.cat

Marta ha explicat la situació amb aquestes paraules: “Vam sortir a ballar a la millor discoteca de Tenerife, vam ballar i vam riure moltíssim. Entre cançó i cançó vaig tornar a veure algú que feia molts anys que no hi veia. Em vaig posar vermella i, després de quatre mesos, crec que vaig tornar a sentir aquestes pessigolletes”.

“No va ser amor, encara no estic preparada, però va ser genial sentir durant uns segons que hi havia llum al final de la ruptura. Em van mirar com feia molt de temps que no ho feien i vaig tornar a sentir-me la dona més maca i desitjada del món”.

A això ha afegit: “I així vaig començar de nou a viure amb por, però també amb ganes”.

Marta Riesco rep l'afecte de molts seguidors

Marta Riesco ha aconseguit, amb aquestes confessions al seu primer article, el suport de molts seguidors. Aquests no han dubtat a felicitar-la per aquell i també per haver començat a deixar enrere el capítol d'Antonio David.

Marta Riesco somrient en una oficina de Telecinco
Marta Riesco està tornant a somriure | Instagram, @marta.riesco

Per això, hi ha missatges com ara: “Així com tot es va enfonsar de sobte, tot tornarà a recompondre's quan menys ho esperis. No forcis les coses i recorda que allò que és per a tu et troba”.

En aquesta mateixa línia n'hi ha d'altres: “Moltes vegades sentim que tot s'esvaeix i que, després de tocar fons, no sortirem a la superfície. Però aquí estem ressorgint i veient que la vida és bonica i que de tot el que és dolent s'aprèn i es creix” i “Felicitats, Marta”.

“He llegit la columna i m'ha encantat. Estic segura que tant jo com la resta dels teus seguidors estem ressorgint amb tu. Feia molt temps que patíem amb tu aquest huracà”.