Primer pla de Carmen Borrego amb rostre neutre en un esdeveniment
GENT

Carmen Borrego i el seu marit: per què van deixar de viure amb María Teresa Campos

Carmen Borrego va estar vivint a la mansió de María Teresa Campos

María Teresa Campos va decidir invertir gran part de la seva fortuna en una mansió situada a Las Rozas, als afores de Madrid. Va ser la presentadora més ben pagada de la seva època i al seu moment va reconèixer que no tenia gaire habilitat per als negocis. Per això va pensar que el més intel·ligent era comprar-se un habitatge de luxe i dipositar-hi els seus diners.

María Teresa Campos sempre va ser molt generosa, així que va decidir compartir casa seva amb Carmen Borrego i José Carlos, actual marit de la col·laboradora. Tenia tant de terreny que va fer construir un apartament independent només per als enamorats i durant un temps hi van estar vivint, però tot va canviar d'un moment a l'altre. Belén Esteban va explicar que “el casat casa vol”, així que poc després del casament Carmen i José Carlos van marxar de la mansió.

Captura del Saló de la casa de Maria Teresa Campos

María Teresa mai no es va quedar sola perquè la filla de Carmen es va mudar a aquest habitatge per passar-hi més temps. Tot i això, hi havia massa despeses i Campos va estar els últims anys de la seva carrera en un segon pla. Només el manteniment de la piscina costava 8.000 euros al mes, així que va decidir vendre-ho tot.

“Ella volia vendre-la perquè és absurd que visqui en una casa tan gran, però a l'hora de dir adéu ha estat dur”, va dir Carmen després de trobar comprador. “He plorat veient la mare sortir, la vaig veure tan malament que és impossible no fer-ho i espero que es tranquil·litzi aviat”. Borrego i Terelu Campos van complir en aquest objectiu, ja que María Teresa va passar els últims anys en un àtic situat a Aravaca i va estar més còmoda.

Captura del menjador de la casa de Carmen Borrego

Carmen Borrego: el motiu pel qual va marxar

Carmen està vivint de lloguer en un pis a Majadahonda, una de les zones més cares de Madrid. Fa temps va fer una entrevista a Kiko Hernández i va assegurar que havia guanyat més de 8 milions al llarg de la seva carrera. Tot i això, no ha sabut estalviar i ara no es pot comprar cap habitatge.

Borrego estava feliç amb María Teresa, però poc després de casar-se va voler iniciar una nova aventura. Hi va haver molts que van criticar aquesta decisió, però Belén Esteban va sortir en la seva defensa revelant el motiu: volia independència. José Carlos sempre s'ha endut molt bé amb Campos, però Borrego necessitava intimitat per conèixer bé el seu marit.

María Teresa Campos posant somrient, vestida de vermell, al photocall dels Premis Ondas 2019

La matriarca de les Campos va estar acompanyada fins al final, les seves filles es compaginaven perquè mai no estigués sola. Teresa va fer un esforç per Carmen fent construir una casa al costat de la seva mansió i aquesta última li va tornar el favor.

Era una casa independent a què s'accedia per un passadís comú i també compartien piscina.

“La meva germana ha estat vivint aquí, aquesta és casa seva”, va dir Terelu Campos quan va parlar de la mansió de la seva mare.

➡️ Gent

Més notícies: