Muntatge de fotos de primer pla d'Ana Rosa Quintana i Marta Riesco, totes dues en primer pla i amb rostre somrient
GENT

Marta Riesco rep la notícia més esperada sobre la seva lluita contra Ana Rosa Quintana

Marta Riesco ja coneix la data oficial en què se celebrarà el judici contra Unicorn Content, productora d'Ana Rosa Quintana, després del seu acomiadament disciplinari

Marta Riesco ha viscut un 2023 molt amarg per tots els esdeveniments que han tingut lloc a la seva vida. Després de ser fulminantment acomiadada de la productora Unicorn Content per “acomiadament disciplinari”, la reportera decidia intervenir-hi.

Marta demandava la productora al Jutjat Social. La periodista assegurava no estar “d'acord amb els motius que l'empresa ha al·legat per prescindir dels meus serveis”. El maig d'aquest any, les dues parts es van reunir al jutjat per arribar a un acord, però la productora no va acceptar les peticions de la reportera.

Finalment, ja s'ha conegut que serà el pròxim 13 de desembre quan Marta Riesco es vegi les cares amb la productora d'Ana Rosa al jutjat. Una data que Marta espera des de fa mesos i que li permetrà donar carpetada a aquesta etapa de la seva vida.

Foto de l'Instagram de Marta Riesco de quan era reportera al programa d'Ana Rosa, al carrer amb micròfon cobrint algun succés
Marta Riesco ja coneix la data del seu judici contra 'Unicorn Content' | Instagram, @marta.riesco

Marta Riesco ja coneix la data del judici contra Unicorn Content

En les seves últimes aparicions, l'exreportera de Fiesta deixava clar que estava molt centrada en l'arribada del seu judici. A través del seu compte d'Instagram, ella mateixa compartia amb els seus seguidors que “queda poc per al dia que fa mesos que espero”.

Per a la periodista no ha estat gens senzill afrontar aquests mesos durs plens d'incertesa i preocupacions. Marta ha arribat fins i tot a qualificar-ho de ser “una etapa de foscor”.

Però sembla que, amb la data confirmada del judici, tot està a punt de canviar. “El dia que espero que s'acabi una etapa de foscor i comenci una etapa brillant per a mi. Confio que així serà”, deia.

Marta Riesco somrient en una oficina de Telecinco
Marta Riesco va ser una periodista molt polèmica | Instagram, @marta.riesco

Serà el pròxim 13 de desembre quan Marta Riesco s'enfrontarà al seu judici contra la productora d'Unicorn Content. Tal com ella mateixa ha confessat, enfrontar-se a això està sent “dur, molt dur”, i ha arribat a reconèixer que “tinc malsons sense parar i tots relacionats amb el mateix tema”.

Marta Riesco confia recuperar la il·lusió per la seva feina

Marta Riesco ha arribat a confessar que aquest tema ha estat un autèntic maldecap que no l'ha deixada dormir a la nit. Fa uns dies, Marta reconeixia haver deixat les pastilles per dormir. Malgrat que no havia estat fàcil d'aconseguir, estava feliç amb la decisió.

Ara bé, amb l'arribada del judici, la reportera confia tornar a il·lusionar-se per la seva feina i, sobretot, tornar al periodisme, que és la seva gran passió. “Vull que tot s'acabi i vull tornar a treballar com a periodista. Tot això ho faig per amor a la meva professió i amb la il·lusió intacta de tornar-hi”, confessava.