Muntatge de fotos de primer pla de Pablo Urdangarin i Rocío Carrasco, tots dos amb rostre neutre
GENT

Pablo Urdangarin s'uneix per sorpresa al bàndol de Rocío Carrasco per fer justícia

Pablo Urdangarin segueix els passos de Rocío Carrasco mostrant la seva repulsa contra la violència de gènere amb un gest molt significatiu

Pablo Urdangarin sorprenia tothom mostrant una de les seves facetes més desconegudes fins ara. El fill de la infanta Cristina ha resultat ser un gran exemple tant dins com fora de la pista d'handbol. Sempre atent i educat amb la premsa, es podria dir que és el fill del matrimoni més proper al poble pla.

Una prova d'això és el gest que va tenir el 25 de novembre passat, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones. Pablo no va dubtar a seguir els passos de Rocío Carrasco en la seva lluita contra una de les grans xacres de la nostra societat. A tots dos els uneix la iniciativa per eliminar la violència de gènere i es van convertir en capdavanters de la causa.

Pablo Urdangarin i Rocío Carrasco units contra la violència de gènere

Pablo Urdangarin va començar a destacar per sobre dels seus germans quan es va pronunciar sobre la separació dels seus pares. La seva proximitat i respecte per la premsa va sorprendre molt, així com les seves maneres educades a l'hora d'afrontar un tema tan delicat.

A poc a poc ens ha regalat grans moments amb què ens ha ensenyat part d'aquesta gran personalitat que té. La seva destresa a la pista d'handbol és innegable, així com la seva faceta familiar. Per a moltes mares seria el gendre perfecte, sobretot després del gest que va tenir el 25 de novembre.

Pablo Urdangarin amb ulleres a l'aeroport de Barcelona amb un micròfon perquè conteste
Pablo Urdangarin és el fill de la infanta Cristina més atent amb la premsa | Europa Press

Igual que Rocío Carrasco, Pablo es va convertir en capdavanter del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones. Els presents al partit que el seu equip, el BM Fraikin Granollers, que va disputar a la Lliga Asobal, van poder presenciar el gran moment d'Urdangarin.

Al final de la trobada, el germà d'Irene va demostrar el seu posicionament contra la violència de gènere portant una pancarta de reivindicació. A primera fila, Pablo es va convertir en protagonista de la lluita, cosa que va sorprendre i va agradar al públic a parts iguals.

Captura de Pablo Urdangarin subjectant una pancarta contra la violència de gènere amb l'equip d'handbol
Pablo Urdangarin s'uneix a Rocío Carrasco en la lluita contra la violència de gènere | Europa Press

“Frenem la violència de gènere. Asobal, una lluita conjunta”, es podia llegir al cartell davant del qual va posar amb cara seriosa, conscient del missatge.

De la mateixa manera que la filla de la chipionera va acaparar l'interès mediàtic pel seu polèmic anunci, el net de l'emèrit va fer el mateix. Tots dos lluitant contra un dels majors problemes que persisteixen avui dia a la nostra societat.

Pablo Urdangarin, un jove d'allò més familiar i solidari

Un altre dels aspectes que caracteritzen Pablo és, sens dubte, la seva proximitat. Malgrat formar part de la família reial, el jove no té ínfules de superioritat ni un historial polèmic. Al contrari, és habitual veure'l caminant pel barri on resideix o disputant els seus partits d'handbol.

En la seva última aparició mediàtica, el jove Urdangarin no va dubtar a acostar-se als seus seguidors més petits. Ho va fer signant autògrafs amb alguns dels seus companys d'equip, malbaratant simpatia i, sobretot, molt d'afecte pels nens entusiasmats davant d'ell.

Primer pla de Pablo Urdangarin mirant cap a un costat
Pablo Urdangarin és un jove d'allò més proper i solidari | GTRES

I és que Pablo és un noi molt familiar amb qui sembla complicat emportar-se malament. Amb la família de la seva noia, Johanna Zott, té una relació excel·lent i el veuen freqüentment amb els seus sogres.

De fet, aquests no van dubtar a anar a donar-li suport en el seu últim partit sense perdre detall des de la grada amb una bufanda del seu equip. El fet que Johanna es trobi a Alemanya estudiant no impedeix que la seva família continuï gaudint de moments amb el fill de la infanta.

Això demostra que el jove ha encaixat molt bé en l'entorn de la seva xicota, ja que n'ha esdevingut un més. Sens dubte, Pablo és tot un exemple tant dins com fora de la monarquia espanyola, tan acostumada a marcar distàncies.