Muntatge de fotos de primer pla de Marta Riesco somrient i, al costat, a l'interior d'un cercle, una imatge de Rocío Carrasco enfadada
GENT

Marta Riesco revela el seu únic objectiu després de l'últim fracàs de Rocío Carrasco

Marta Riesco ha deixat molt clar el seu posicionament en sortir a la llum el revés patit per Rocío Carrasco

Marta Riesco ha estat al focus mediàtic durant molt de temps. S'ha passat mesos al disparador per la seva defensa a ultrança d'aquell que llavors era la seva parella, Antonio David, davant de les acusacions de maltractament de la seva exdona, Rocío Carrasco.

Tot i això, Marta Riesco ara ha preferit mantenir-se en silenci després de descobrir l'última cosa que ha passat en aquesta guerra aferrissada entre aquells. Ho ha fet perquè ara té un únic objectiu. I aquest consisteix a centrar-se en la cita tan important que té davant d'un jutge d'aquí a uns dies.

Marta Riesco prefereix no parlar de Rocío Carrasco i centrar-se en la seva cita judicial

Marta Riesco ha parlat públicament aquests dies d'una altra de les dones del seu ex, Olga. Ara bé, ha optat pel silenci en un altre assumpte espinós. No ha volgut opinar sobre que la querella per maltractament de Rocío Carrasco a Antonio ha estat arxivada definitivament pel Tribunal Suprem.

Muntatge de fotos de primer pla de Marta Riesco somrient i al costat, a l'interior d'un cercle, una imatge d'Antonio David Flores plorant
Marta Riesco està callada després de l'última cosa que ha passat entre el seu ex i Rocío Carrasco | Mediaset, e-noticies.cat

L'exreportera ha preferit no donar el seu punt de vista sobre aquesta victòria judicial de la seva exparella. I és que sap que no la beneficia parlar d'aquestes dues figures, quan elles són, indirectament, responsables que fos acomiada de Telecinco. Encara més, no vol opinar-hi perquè ara està centrada en un assumpte crucial.

Marta té el pròxim 13 de desembre el judici amb la productora d'Ana Rosa, Unicorn Content. A aquest s'arriba després que fos acomiadada, després de diverses sancions disciplinàries pels seus comentaris i baralles en directe, i ella impugnés la decisió davant el Jutjat social. Ara, per a la jove el més important és aquesta vista i que un jutge li doni la raó.

Captura de pantalla d''El programa de Ana Rosa' mostrant a Ana Rosa Quintana parlant amb Marta Riesco durant una connexió, totes dues felices, l'any 2021
Marta Riesco s'enfrontarà amb la causant del seu acomiadament | Mediaset

Marta Riesco fa referència al moment crucial a què s'enfronta

Marta Riesco, malgrat que ha volgut quedar-se callada amb l'assumpte de Rocío, sí que ha parlat en certa manera del judici que té al davant. Això sí, sense entrar-hi en detalls.

A les seves històries ha pujat un vídeo explicant això: “Sabeu que no em puc pronunciar sobre aquest tema, perquè no faré alguna cosa que òbviament em perjudicarà. Sé que us tinc a vosaltres donant-me suport i he rebut moltíssims missatges des d'ahir plens d'afecte i d'amor i, de debò, no crec ni tan sols que me'ls mereixi. Efectivament, ja no queda res, ja hi ha la data allà posada”.

“La setmana que ve viatjaré a La Corunya, estaré un parell de dies preparant-ho tot amb els meus advocats. Només em queda encomanar-me a la justícia. I espero que tot surti bé, ja està”.

Fins i tot, ha aprofitat per donar les gràcies als seus lletrats pel seu suport i la bona representació legal. I alhora ha deixat de manifest que, encara que sap que s'enfronta a una productora poderosa d'aquest país, no tem res.

Captura story de Marta Riesco parlant amb els seus seguidors
Marta Riesco ha admès estar molt forta i sense por davant aquesta cita judicial important | Instagram, @marta.riesco

Ha admès que l'única por que sent és “que la gent es quedi amb una imatge meva que no té res a veure amb la realitat que vaig viure. Per cert, no cregueu les coses que han escrit, i continuen escrivint, i han dit, i continuen dient, de mi. Quan tot això acabi, podré parlar clar i net, perquè us ho dec, m'ho dec i us prometo que ho faré”.

L'exreportera de Mediaset, així mateix, ha acompanyat les històries d'un missatge clar sobre quin és el propòsit que s'ha marcat en aquest judici. Ha afirmat: “Lluitaré fins al final per la meva família, amics i per mi. No tinc por de res, estic forta i amb ganes que arribi el dia”.

“Han estat mesos d'agonia i de no entendre res d'això que m'està passant. Per sort, no gaire tard m'entendreu més que mai”.