Muntatge de fotos de primer pla de Lydia Lozano i, al costat, a l'interior de dos cercles, una imatge de Bárbara Rey i Kiko Rivera; tots dos amb sembrant trist
GENT

Lydia Lozano assenyala Kiko Rivera per explicar l'últim drama de Bárbara Rey

Lydia Lozano revela al pòdcast de Pilar Vidal la conversa que va mantenir en el passat amb el fill de la vedet

Lydia Lozano ha parlat a Drama Queen sobretot l'escàndol que s'ha generat al voltant de Bárbara Rey. Durant la seva intervenció al pòdcast de Pilar Vidal, aquesta coneguda periodista ha decidit assenyalar Kiko Rivera per explicar un episodi que va viure en el passat amb Ángel Cristo.

Divendres passat, 24 de novembre, De Viernes va donar el seu tret de sortida amb una de les entrevistes més esperades de tots els temps. Després d'anys ocupant un segon pla, el fill de la vedet va decidir explicar per primera vegada a la televisió diversos draps bruts de la seva família.

Durant la seva intervenció en aquest format, Cristo es va sincerar sobre temes tan impactants com ara els presumptes maltractaments del seu pare a Bárbara o l'addicció al joc de la seva mare.

Muntatge de fotos de primer pla d'Ángel Cristo amb rostre seriós i, al costat, una imatge de la seva mare, Bárbara Rey, amb rostre somrient
Ángel Cristo trenca el seu silenci i destapa els draps bruts de la seva mare | Mediaset, Europa Press, e-noticies.cat

En espera que s'emeti la segona part d'aquesta entrevista, Lydia Lozano s'ha convertit en l'última convidada de Drama Queen. Durant la seva visita al pòdcast de la seva gran amiga Pilar Vidal, la televisiva ha parlat, entre altres coses, del seu pas per Crónicas Marcianas o de la cancel·lació de Sálvame.

Tot i això, el que més ha cridat l'atenció han estat les paraules que ha dedicat a Ángel Cristo. Segons ha confessat la comunicadora, en el passat el fill de la vedet ja havia intentat explicar la seva veritat més d'una vegada.

Lydia Lozano assenyala Kiko Rivera per explicar aquest cas: “No t'adones que acabaràs com ell?”

Durant la seva participació en el pòdcast de Pilar Vidal, Lydia Lozano no ha tingut objeccions a assegurar que “coneix molt bé el tema”. Segons ha relatat la periodista, aquesta no és la primera vegada que Ángel intenta explicar la seva veritat a un plató de televisió.

“Conec molt bé el tema, Ángel a mi em trucava fa molt de temps per fer això, i jo el vaig frenar. Però hores de telèfon…”. Aquesta confessió ha provocat una reacció immediata a la presentadora d'aquest espai audiovisual.

Muntatge de Lydia Lozano amb rostre indignat i Kiko Rivera amb rostre somrient
Lydia Lozano posa sobre la palestra en nom de Kiko RIvera | Telecinco, Europa Press, E-Noticies

“Fa temps que volia fer això?”, li ha preguntat Vidal, molt sorpresa. “Sí, i després es calmava”, li ha respost Lydia Lozano de manera contundent.

En aquest instant, la comunicadora no ha tingut objeccions a compartir amb els oients la manera com va aconseguir treure temporalment aquesta idea del cap a Ángel Cristo. Moment en què ha sortit a la llum el nom de Kiko Rivera.


Logo de WhatsappLogo de Messenger¡NUEVO Y GRATIS!Ahora los Bombazos, las noticias y las exclusivas del ♥️Corazón y los Famosos♥️ GRATIS en el móvil.➡️ Pincha ya aquí y únete!¡TE ESPERAMOS!

“No t'adones que acabaràs com ell?”, ha assegurat la convidada, recordant la conversa que va mantenir en aquell moment. Però el pitjor, segons l'excol·laboradora de Sálvame, era la posició tan compromesa en què es trobava Cristo en aquell moment.

Segons li va recomanar Lydia Lozano a Ángel fa temps, “tu és que no en pots parlar”. “Si tu t'asseus davant meu, et puc destrossar la vida, perquè no tens el culet net”, ha afegit. "Sí, és clar, perquè té antecedents i aquestes coses", ha dit la presentadora de pòdcast a continuació.

A més, la convidada ha volgut mostrar la seva sorpresa en veure que “a Telecinco han portat un senyor que no té el cul gaire net”. Abans de canviar de tema, la comunicadora ha volgut deixar clara una cosa: “Ángel realment ho ha fet per diners”.

Lydia Lozano convidada del podcast de Pilar Vidal 'Drama Queen'
Lydia Lozano ha revelat al podcast de Pilar Vidal els diners que ha guanyat Ángel Cristo | YouTube, abc.es

"Fa dues o tres setmanes era amb la seva mare a Marbella, amb la seva filla, amb Sofía", ha afegit Lydia Lozano a continuació. A més, la periodista també ha volgut desmentir tots els rumors que s'han generat els darrers dies.

“Qui hagi pensat que això és un muntatge: no, de debò. Aquest nen ho tenia pensat des de fa molt de temps”, ha assegurat la convidada de Drama Queen just abans de revelar l'astronòmica quantitat que s'ha embutxacat Ángel.

“Quan jo era a Sálvame em podria haver assegut i haver dit el que em deia per telèfon, i potser no hauria cobrat els 120 000 que ha cobrat”.