Muntatge de fotos de primer pla de Lourdes Montes i Fran Rivera, tots dos amb rostre somrient i, de fons, un plànol general de la plaça Espanya de Sevilla
GENT

Les imatges de Fran Rivera sense Lourdes Montes a Sevilla que han sorprès molts

Fran Rivera va ser vist a Sevilla sense la companyia de la seva dona, Lourdes Montes, disposat a passar una gran nit

Fran Rivera es va desplaçar dimecres 29 de maig passat fins a Sevilla sense la companyia de Lourdes Montes. El fill gran de Carmina tenia una cita ineludible a la capital sevillana on va arribar acompanyat d'un amic.

El motiu no va ser cap altre que assistir al concert que la mítica banda de rock AC/DC va fer a l'estadi de La Cartuja. Prop de 60.000 persones van acudir per gaudir de tot el repertori de la banda australiana. Entre ells hi havia Fran, que es va proclamar un gran seguidor.

Fran Rivera viatja a la capital sevillana sense Lourdes Montes

La nit d'ahir dimecres va ser una nit especial per a Fran Rivera. El marit de Lourdes Montes va posar rumb a Sevilla per assistir a un dels grans espectacles de la capital. La banda australiana AC/DC tocava a l'estadi de La Cartuja de Sevilla i Fran no se'l va voler perdre.

Gran aficionat com és al mític i històric grup musical, el germà de Cayetano Rivera va ser dels primers a entrar al recinte. A les fotos, es pot veure com Fran es dirigeix cap a l'estadi en companyia d'un conegut, però sense Lourdes Montes. Amb texans i samarreta negra, Fran va optar per un estilisme còmode i més informal d'acord amb la gran nit que viuria.

Fotografia de Fran Rivera entrant al concert d'ACDC a Sevilla

Fa uns dies, el matrimoni va ser vist a Almonte, Huelva, fent El Rocío. Uns dies carregats d'emoció que van compartir amb els fills, amics i familiars. Tanmateix, en aquesta ocasió, Fran ha volgut gaudir en solitari de la seva passió per la música, i especialment, de la banda australiana.

En arribar a l'estadi de La Cartuja, l'extorero es va mostrar emocionat i il·lusionat davant el gran espectacle que esperava veure. “A mi em flipen totes! Hells Bells m'encanta”, responia als reporters sobre quins eren els temes que li agradaven més. “Thunderstruck la més famosa, oi? A mi m'encanta totes, me les sé molt”, afegia segons abans d'acomiadar-se per entrar al concert.

Sens dubte una gran nit per a Fran, que va ser una de les 60.000 persones que no es van voler perdre AC/DC. La capital sevillana es va retre completament a la banda, encara que són pocs els integrants clàssics que queden dels inicis.

Foto de Fran Rivera acudint al concert d'ACDC a Sevilla

On era Lourdes Montes?

Mentre Fran Rivera es deixava portar per cançons com Highway to Hell o Back in Black, Lourdes compartia la seva última hora. La dissenyadora va estar gaudint de la calma que li va regalar Isla Canela. Una illa situada al terme municipal d'Ayamonte amb paratges espectaculars i platges de somni.

“Meravelles que hi ha a Andalusia”, escrivia acompanyat d'una foto d'ella en un pont de fusta amb un fons de postal. Un pla completament diferent d'aquell del seu marit, que es deixava portar pels milers de persones congregades a l'estadi de La Cartuja.

Sens dubte, han tancat amb brillantor una setmana d'allò més intensa després de passar diversos dies a El Rocío. Fran i Lourdes no falten mai a la seva cita amb la verge de la qual són fidels devots i fan el camí cada any. Allà, a Almonte, han coincidit amb amics i familiars amb qui han gaudit de la seva companyia mútua.

Tot i això, també hi ha hagut temps per fer plans per separat i gaudir cadascú de les seves aficions. En el cas de Fran, ha estat assistir al concert d'AC/DC sense la companyia de la dona, que va optar per un pla més tranquil. Potser perquè, a diferència del marit, Lourdes no és tan fan de la banda australiana.

➡️ Gent

Més notícies: