Marta Riesco somrient amb Antonio David Flores enfadat i el logo del podcast E-N Rosa

GENT

Marta Riesco ens confessa una mica del seu passat amb Antonio David Flores: 'Em penedeixo'

Marta Riesco ha parlat amb nosaltres al nostre podcast, 'E-N Rosa', i ha aclarit què pensa de la seva relació amb Antonio David Flores

Marta Riesco, la reconeguda periodista que va arribar a dalt de tot a Telecinco, ha parlat al nostre podcast, un espai titulat E-N Rosa. Podràs escoltar-lo a partir d'avui a les 20:00 hores, però tot seguit avancem un dels continguts més destacats. La reportera, coneguda per la seva habilitat per empatitzar amb el públic, s'ha pronunciat amb total sinceritat sobre Antonio David Flores.

Marta Riesco ha fet una confessió sobre el que va ser la seva parella: se'n penedeix d'haver-se enamorat tant. El que sentia per ell li va impedir veure la realitat i va prendre decisions que van ser molt generoses per part seva, però que només van beneficiar Antonio David. Per això ha contestat “sí, me'n penedeixo”, quan li hem preguntat per aquest assumpte.

Marta ha fet un exercici de valentia, ha reconegut que va operar des del cor i encara en continua patint les conseqüències. El pròxim 22 de febrer se celebra un judici que va interposar pel seu acomiadament de Telecinco. Per què van deixar de comptar amb ella? Per estar enamorada d'Antonio David Flores.

Marta ha pagat un preu molt car per haver estat parella de Flores. Abans d'estar-hi relacionada, la seva imatge era brillant i comptava amb el suport dels seus companys. Però ara, tots li han donat l'esquena i només n'hi ha dues que estan disposades a ajudar-la: Beatriz Cortázar i Paloma Barrientos.

Marta Riesco se sincera sobre el seu passat amb Antonio David Flores

Marta és conscient que la seva relació amb Antonio David Flores l'ha perjudicat. Ella ho va donar tot per ell i ell va frenar l'únic projecte que la podia salvar després del seu acomiadament de Telecinco. A Marta li van oferir un llibre, una editorial molt important i amb un contracte fantàstic, però Flores es va negar.

Riesco necessitava el consentiment d'Antonio David i ell no se'l va voler donar. Així que no va tenir més remei que centrar-se en les xarxes socials, la seva font actual d'ingressos. Realment li ha anat bé, ja que ara està triomfant com influencer i és una de les creadores de contingut millors valorades del mercat.

Captura d'Antonio David Flores a YouTube assegut en una cadira amb un micròfon el 8 d'octubre de 2023
Antonio David Flores no va ser generós amb Marta Riesco | YouTube, Antonio David Flores

La periodista recorda que “és l'única que no treballa” i insisteix que no ha rebut cap oferta de la petita pantalla. Això sí, a Instagram no li va gens malament. Tal com ha respost el qüestionari d'E-N Rosa, ha arribat a guanyar fins a 6 000 euros en un mes.

Si vols veure la resta de declaracions que ens ha donat, només has d'escoltar el nostre podcast. E-N Rosa, un espai que ha tingut una padrina d'excepció i que s'emetrà cada dilluns.