Muntatge de fotos de primer pla de Mar Flores i el seu fill, Carlo Costanzia, tots dos amb rostre seriós
GENT

Així es troba Mar Flores després de conèixer que Carlo Costanzia l'ha feta àvia

Mar Flores ha reaccionat de manera inesperada a l'anunci de la paternitat del seu fill amb Alejandra Rubio

Mar Flores es convertirà en àvia el pròxim mes de desembre. Així ho han confirmat Carlo i Alejandra Rubio després d'anunciar en una exclusiva que esperen el seu primer nadó. Es tracta d'una notícia totalment inesperada que ni tan sols els protagonistes han pogut assimilar.

A l'entrevista han confessat com es troben i també quina ha estat la reacció dels seus pares davant d'aquest embaràs inesperat. En aquest sentit, Mar està sorpresa, però també feliç després de conèixer que Carlo tindrà un fill.

Captura d'Alejandra Rubio i Carlo Costanzia com a convidats de De Divendres

L'estat de Mar Flores després de saber que el seu fill i Alejandra seran pares

El món del cor està molt agitat avui després de conèixer-se l'última hora del fill de Mar Flores. Cinc mesos després que Carlo i Alejandra Rubio fossin enxampats, acaben d'anunciar que el mes de desembre vinent seran pares.

Un esdeveniment inesperat que cap dels dos havia planejat, però que assumeixen amb il·lusió. Tant els pares de l'actor com Terelu ja coneixen la notícia i les reaccions han estat similars. Després de conèixer que Carlo l'ha feta àvia, i una vegada superada la sorpresa inicial, Mar està alegre davant l'arribada del nadó.

Muntatge de fotos de pla mitjà de Carlo Costanzia, Alejandra Rubio i Mar Flores, tots tres amb rostre mig somrient

La revista ¡Hola! arribava avui als quioscos amb una exclusiva bomba que ha revolucionat el clan Campos i que farà parlar molt. La filla de Terelu i el fill de Mar Flores anunciaven que estan esperant el seu primer fill.

Tan gran va ser la sorpresa que la parella va trigar uns dies a comunicar-ho a les seves famílies. De fet, Carlo afirma que va parlar amb els pares fa relativament poc. Malgrat que tots dos van tenir la mateixa reacció, Mar es va mostrar molt més il·lusionada davant la idea de ser àvia.

El xicot d'Alejandra reconeix que a la seva mare “li va impactar” la notícia, però que “s'ho va prendre molt bé”. “Es va posar supercontenta i em va dir que ens donaria suport en qualsevol cosa. Va anar molt bé, la veritat”, explicava Carlo.

La model sap què significa convertir-se en mare jove, ja que ella va tenir el seu primer fill amb 23 anys. Per això entén les pors i inseguretats per les quals estaria passant Alejandra amb 24 anys. És per això que no ha dubtat a mostrar-los el seu suport des del primer moment.

Mar Flores es nega que li diguin àvia

Carlo reconeix que la reacció de Mar a la notícia sobre la seva paternitat “va ser millor del que m'esperava”. Atès el poc temps que porten de relació, el jove intuïa que la seva mare no sabria encaixar bé la notícia.

Per a sorpresa d'ell, no ha estat així i la model està feliç davant l'arribada del nadó. El que no portarà tan bé és que li diguin àvia. Recordem que quan al mes de març es va especular sobre un possible embaràs d'Alejandra, l'actitud de Mar va ser diferent.

Mar Flors somrient amb un vestit vermell sense mànigues amb dues flors

“Espero que encara no em diguin àvia, de moment, la veritat és que no em sento així”, va assenyalar. Amb 55 anys, la model encara exerceix de mare dels seus cinc fills, especialment de Darío, de només 13 anys. És per això que ara es nega a representar un altre paper que no sigui el de mare.

Carlo és de la mateixa opinió que l'exmodel i no la veu com una àvia. "Té 55 anys, per això, serà mare en una altra fase, diguem-ho així", ha explicat el xicot d'Alejandra. La seva opinió també es fa extensible a Terelu que, amb 58 anys, tampoc encaixa en aquest paper.

Ara com ara, les famílies no s'han ajuntat per celebrar la bona nova. Tanmateix, el pròxim mes de desembre, estaran unides pel nadó que canviarà completament les vides de tots.

➡️ Gent

Més notícies: