Gema López, Carmen Lomana i Carlo Costanzia, Gema i Carmen en primer pla i Carlo en un requadre circular vermell a la cantonada superior dreta.
GENT

Carlo Costanzia provoca un nou enfrontament entre Carmen Lomana i Gema López

Carmen Lomana i Gema López van protagonitzar un moment tens a 'Espejo Público' per culpa de Carlo Costanzia

Carlo Costanzia ha esdevingut el tema de debat de gran part dels programes del cor. La seva pròxima paternitat amb Alejandra Rubio ha fet que l'actor estigui patint l'assetjament continuat de la premsa. Una situació que l'ha portat a perdre els nervis més d'una vegada.

Però no només ell, altres col·laboradors com Gema López i Carmen Lomana s'han enfrontat per l'actitud de Carlo. Totes dues tenen opinions molt dispars sobre el xicot d'Alejandra i això va provocar un moment de tensió a Espejo Público.

Gema López i Carmen Lomana amb cabell ros, Gema expressió seriosa i Carmen somrient, ambdues usant maquillatge i accessoris.

Carlo Costanzia enfronta Gema López i Carmen Lomana

Carlo Costanzia ha esdevingut el personatge del moment. Si al seu dia va destacar per carregar contra la seva mare, la seva pròxima paternitat amb Alejandra Rubio ha provocat una gran polèmica. Gema López i Carmen Lomana han opinat sobre Carlo, protagonitzant un enfrontament en ple directe.

Va passar a Espejo Público el passat dijous 27 de juny. La manera de ser de Carlo va ser el desencadenant d'un enfrontament entre Gema i Carmen. Tot arran de l'enuig de l'actor en veure la premsa a la porta de casa seva.

Plànol mitjà de Carlo Constanzia amb rostre seriós passejant pel carrer

“Grava'm una mica més la casa, així us denuncio bé a tots, no us preocupeu, us cagareu”, els va increpar. Aquestes paraules van ser censurades per Griso, però no va poder evitar justificar l'actitud de la parella d'Alejandra. Ràpidament, Gema va prendre la paraula per denunciar el tracte de favor que estava rebent Carlo.

“La sort de Carlo sabeu quina és? Que és guapo. Si fos lleig, seríem moltíssims més crítics, és que ho tinc claríssim”, va opinar la periodista. “És guapo i és educat”, va comentar Carmen Lomana per a sorpresa de tots, especialment de Gema, que no va trigar a respondre-li amb rotunditat.

"Què és educat?, perdona, però aquí no ho és", va assenyalar López, deixant clar que no compartia l'opinió de Lomana. “Aquí no ho és”, va tornar a reiterar alhora que Carmen insistia en el seu argument.

Les diferències entre Gema López i Carmen Lomana amb Carlo Costanzia

Des que es va saber de l'embaràs d'Alejandra, Lomana s'ha posicionat al costat dels dos joves. Tot i que va opinar que eren “uns irresponsables”, també va valorar la decisió de continuar endavant amb l'embaràs. “Són valents per seguir endavant”, va sentenciar.

La reacció de Gema a la notícia va ser molt més irada. “A mi em sembla una bogeria, pel poc temps que porten, perquè és molt jove”, va comentar de manera rotunda. Dues opinions molt diferents que posen en relleu el que cadascuna pensa del fill de Mar Flores.

Primer plànol de Gema López amb rostre descol·locat en 'Sálvame'

Encara més, Gema té molt clar que Carlo hauria d'assumir el que ha provocat amb la seva exclusiva amb Alejandra. Per a ella, no és comprensible que l'actor es queixi de la premsa quan ell mateix ha protagonitzat una portada per a ¡Hola!.

I no només això, sinó que s'assegués en un plató de televisió per explicar la seva dura infància i els problemes amb la seva mare. Per no parlar que tindrà un fill, precisament, amb un dels membres més coneguts del clan Campos.

Carmen Lomana pel carrer amb cara de sorpresa

Mentre Lomana intentava justificar l'enuig de Carlo i el complicat moment pel qual travessa, Gema va ser contundent. “Si no està travessant un bon moment, no et fiquis al riu on et mullaràs el cul”, comentava. “Que han venut una exclusiva… Què esperen?”, es va preguntar la periodista.

Resulta evident que tant Gema com Carmen tenen una opinió molt diferent respecte a Costanzia. Mentre Lomana el defensa i justifica, López té clar que hauria de mostrar molt més respecte pels periodistes.

➡️ Gent

Més notícies: