Plànol curt d'Antonio David Flores amb cara d'enuig al plató de 'Sálvame'

Antonio David Flores i els veritables motius del seu divorci d'Olga Moreno

Antonio David Flores ha intentat arribar a un acord amb Olga Moreno

Antonio David Flores va estar 21 anys al costat d'Olga Moreno, però l'amor no va durar per sempre i van acabar separant-se. Van confirmar la notícia el 2021 i ja ha passat molt de temps, però encara hi ha molts assumptes que segueixen sense resoldre's. Quins són els veritables motius pels quals Antonio David va decidir posar punt final al seu matrimoni?

Olga Moreno es va veure afectada pel documental que Rocío Carrasco va protagonitzar a Telecinco. L'empresària no estava acostumada a les càmeres i d'un moment a l'altre es va veure immersa en un enrenou força complicat. Va marxar a Supervivientes i va guanyar molta popularitat, tant que va acabar aconseguint el premi final del concurs.

Muntatge de fotos de primer pla d'Antonio David Flores i la seva exnòvia, Marta Riesco amb cares serioses
Antonio David Flores va tenir una relació amb Marta Riesco | España Diario

Tothom pensava que Antonio David i Olga van començar a tenir problemes després de Supervivientes, però no és així. Marta Riesco, l'última núvia oficial d'Antonio David, assegura que el matrimoni era una farsa durant els darrers anys. De fet, Moreno no va compartir els diners que va guanyar a Supervivientes, tal com va dir abans de començar el concurs.

Antonio David es va separar d'Olga el 2021, però no ha estat fins a l'agost del 2023 quan s'ha proposat legalitzar la situació. El diari La Razón assegura que l'antic matrimoni no volia formalitzar el divorci per assumptes legals. Suposadament, estaven seguint una estratègia per no tenir problemes en un futur.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Antonio David Flores vol protegir Olga Moreno

Hi ha diferents raons per les quals Antonio David i Olga no tornaran mai. Un dels motius pels quals es van separar està relacionat amb Marta Riesco.

Quan estaven junts, Marta assegurava que va començar amb Antonio David després d'acabar amb Olga, però més endavant va reconèixer que havien estat tres anys junts. Les dates no quadren i si seguim el relat de Riesco, presumptament Flores hauria compaginat les dues relacions, sempre atenent la versió de la periodista.

Captura del vídeo en directe d'Antonio David Flores en directe assegut en una cadira amb un micròfon el 21 d'agost del 2023
Antonio David Flores no ha parlat malament de María Teresa Campos | YouTube, Antonio David Flores

No obstant això, els rumors d'infidelitat feia molt de temps que sonaven amb força. Tant és així, que Aída Nízar va acusar l'exmarit de Rocío Carrasco d'haver enganyat Olga durant el matrimoni. Va donar aquesta informació a Enemigos Íntimos i el programa Sálvame la va reprendre passats els anys.

A Sálvame van fer broma que hi havia “un autobús” de dones que afirmaven haver estat amb Flores. Tot i això, ell sempre ho ha negat i ha donat la cara per Olga Moreno públicament. És cert que l'exmatrimoni no ha entrat en cap guerra pública, com sí que va passar amb Rocío Carrasco.

Primer pla d'Olga Moreno amb rostre molt feliç a 'GH VIP'
Olga Moreno va tenir molt protagonisme a Telecinco | GTRES

La vida televisiva d'Olga també hauria estat una altra de les raons de la separació. D'un moment a l'altre l'empresària es va sentir amb més llibertat perquè va guanyar molt de pes a nivell mediàtic. Això sense comptar amb els diners que li va reportar la seva faceta com a personatge de Telecinco.