Primer pla d'Antonio David Flores amb rostre enfadat

Antonio David Flores revela com va aconseguir la custòdia dels fills de Rocío Carrasco

Antonio David Flores ha compartit al seu canal de YouTube els passos que va haver de seguir

Antonio David Flores ha explicat, a través del seu canal de YouTube, com va aconseguir la custòdia compartida dels fills que va tenir amb Rocío Carrasco. Una lluita que, segons l'excol·laborador de televisió, va ser molt dura i “perversa”.

Des que l'exguàrdia civil va posar fi al seu matrimoni amb l'empresària, no ha deixat de barallar-se als jutjats per mantenir Rocío i David Flores al seu costat. Cosa que, segons sembla, ha aconseguit de sobra.

Muntatge de fotos de primer pla d'Antonio David Flores i la seva exparella, Rocío Carrasco, amb diners de fons
Antonio David Flores va lluitar als jutjats per la custòdia dels fill de Rocío Carrasco | España Diario

Per això, aquest dimecres, 30 d'agost, Antonio David Flores ha dedicat el darrer directe del seu canal de YouTube a parlar sobre aquest tema. Però abans de donar la benvinguda als seus dos col·laboradors del dia, Jesús Muñoz i Ainhoa de Paz, l'extertulià de Sálvame ha volgut explicar la seva història personal.

I ha estat en aquest moment quan el 'youtuber' ha confessat com va aconseguir la custòdia dels dos fills que va tenir amb l'hereva universal de 'La más grande'. Un camí que, segons ell, no va ser gens fàcil.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Antonio David Flores parla de com va aconseguir la custòdia dels seus dos fills grans

Antonio David Flores ha començat el darrer directe del seu canal de YouTube relatant la seva experiència personal en el camp de la custòdia compartida. I és que, tal com ha confessat, va haver de lluitar molt per romandre al costat dels seus dos fills grans:

"Fa 20 anys, la meva lluita va ser la custòdia compartida, anar als jutjats i lluitar per ella. Aquí m'hi vaig involucrar molt ajudant moltíssims pares".

Segons Antonio David Flores, aquestes persones li escrivien perquè ell els assessorés "amb certs coneixements" que "va adquirir amb tot el que havia patit".

Captura del canal de YouTube d'Antonio David Flores amb ell en directe
Antonio David Flores assegura que no va ser fàcil | YouTube

Una situació que, “afortunadament”, va canviar amb el pas dels anys. "Es va implantar als jutjats que, quan els pares se separaven, ja se'ls podia atorgar una custòdia compartida", ha apuntat l'exguàrdia civil.

L'únic objectiu d'aquest règim és, segons Antonio David Flores, "que els nens puguin rebre l'educació, l'afecte i l'amor, tant del pare com de la mare".

"Com dic, això ha anat passant al llarg dels anys. Ara, pràcticament, s'ha generalitzat als jutjats a l'hora de les sentències o quan els pares se separen", ha matisat a continuació

Tot i això, segons ha assegurat Antonio David Flores, des de fa uns anys fins aquí, han tornat a canviar "moltíssim les coses". I tot a conseqüència de “la Llei de Violència de Gènere i de com s'ha endurit”.

"Han canviat moltíssim les coses i hi ha un mal pel mig que està arrossegant moltíssimes famílies", ha afirmat el 'youtuber', amb certa tristesa.

Després d'explicar tot això, Antonio David Flores ha considerat que és "necessari" donar-li "veu" a les persones que estan "ajudant altres". "A persones que tenen el seu testimoni per estar patint això en primera persona".

Per això, ha volgut recordar que el seu canal de YouTube està disponible perquè totes aquestes persones puguin posar-se en contacte amb ell. Des d'aquesta plataforma, els podrà ajudar, dins de les seves possibilitats, "a l'àmbit psicològic i legal".

D'aquesta manera, les persones que decideixin seguir Antonio David Flores podran, d'alguna manera, "tenir assessorament i encaminar aquesta lluita". Una batalla que ell mateix ha qualificat de “perversa”.

Primer pla d'Antonio David Flores amb rostre somrient
Les xarxes es pronuncien després de les confessions d'Antonio David Flores | GTRES

Com s'esperava, el testimoni de l'ex de Rocío Carrasco no ha passat desapercebut a les xarxes socials.

Un cop més, els usuaris de Twitter s'han posicionat a favor i en contra del 'youtuber'.

I és que, mentre que alguns consideren que aquest directe va ser “molt interessant” i “necessari”, altres, en canvi, han aprofitat per atacar-lo:

"L'únic culpable de destrossar la vida als seus fills té nom, Antonio David Flores. En el seu odi a Rocío[Carrasco], es va emportar els seus fills".