Primer pla de Rocío Carrasco somrient amb un micròfon a la inauguració del monument del seu pare, Pedro Carrasco

Rocío Carrasco tenia un pla amb el seu fill David Flores que no va poder complir

Rocío Carrasco planejava incapacitar el seu fill

Rocío Carrasco continua al punt de mira després d'haver perdut el judici per l'impagament de la pensió al seu fill David Flores. Sens dubte, un revés dur per a ella, que mantenia l'esperança de vèncer als jutjats el seu ex.

Així, ara Carrasco està obligada a pagar ni més ni menys que 14 000 euros al noi de 24 anys, "com a autora responsable d'un delicte d'impagament de pensions".

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Tot i això, la guerra que mantenen Rociíto i el seu ex Antonio David no s'acaba aquí, sinó que ell mateix continua revelant detalls d'allò més escabrosos.

Plànol curt de Rocío Carrasco plorant al plató de ‘En el nom de Rocío’
Rocío Carrasco, acusada d'intentar incapacitar el seu fill David | Mediaset

D'aquesta manera, fa poc el malagueny acusava Carrasco d'haver volgut incapacitar el seu fill. "Rocío Carrasco va intentar incapacitar legalment el meu fill en diferents processos judicials i la justícia li ha dit que no", revelava al seu canal de YouTube.

"El jutge d'aquesta sentència d'abandonament de família t'ha deixat clar que és una persona vulnerable", assegurava adreçant-s'hi directament.

"El meu fill té una discapacitat reconeguda, però això no vol dir que hagi de ser incapacitat perquè afortunadament el seu pare li ha donat uns estudis", sentenciava molest.

Antonio David Flores arribant al jutjat Penal de Madrid amb el seu fill David Flores Carrasco per al judici contra Rocío Carrasco per un presumpte delicte d'“abandonament de família”, a 28 de juny de 2023, a Madrid
David Flores ha vençut la seva mare als jutjats | Europa Press

Rocío Carrasco, obligada a indemnitzar el seu fill David Flores

Greus acusacions que mostren el costat més fosc de Carrasco, a la qual, segons Flores, "només la mouen els diners".

Tanmateix, ell dona gràcies perquè els seus fills no hagin sortit igual que ella. A més, sembla que l'única intenció que Rocío tenia en tot moment era la de deixar el seu fill David Flores sense herència.

Captura del canal de YouTube d'Antonio David Flores amb ell en directe
Antonio David Flores, implacable contra la seva ex Rocío Carrasco | YouTube

"El meu fill és més intel·ligent que tu, Rocío Carrasco, i també és millor persona", atacava amb duresa la seva ex. "Si la teva intenció és buscar la manera d'incapacitar el teu fill perquè no tingui herència, de la mateixa manera que has fet amb la teva filla, deixa de capgirar i sigues honesta", al·legava implacable.

Així mateix, Antonio David remarca que el seu fill és prou independent "gràcies a l'educació i els estudis que li ha donat el seu pare".