Primer pla Fran Antón amb rostre serio
GENT

Fran Antón, marit de Kiko Hernández: expliquen com era abans de ser famós

El cercle íntim de Fran Antón ha parlat clar i net sobre ell

Fran Antón era un gran desconegut per al gran públic fins que fa uns mesos es va revelar la seva amistat amb Kiko Hernández. Tot i que se sospitava que era una cosa més i finalment els rumors van acabar confirmant-se. Es tractava d'una bella història d'amor que ara s'ha oficialitzat legalment, ja que aquest 16 de setembre passat han contret matrimoni.

Fran Antón ha volgut continuar mantenint-se en un segon pla, però l'interès per conèixer-lo més ja és imparable. I aquesta curiositat ara ha estat sadollada, en certa manera, per persones de l'entorn que n'han parlat públicament. Ho han fet per explicar com era abans de convertir-se en famós.

Muntatge en primer pla de Kiko Hernández i Fran Antón
Kiko Hernández i Fran Antón ja s'han donat el 'sí, vull' | E-Noticies

Fran Antón: així era abans de fer-se popular

Fran Antón és un actor oriünd de Melilla que ha trobat en Kiko l'amor de la seva vida i viceversa. Per aquest motiu, s'han casat i han pres la decisió d'ampliar ben aviat la família.

Ell, malgrat que ja és molt conegut al nostre país, continua amb la seva vida com si res, però la seva popularitat l'està fent ser protagonista de la premsa rosa. Per exemple, ara ho és perquè persones del seu entorn han parlat per al diari La Razón.

En concret, algú del seu cercle més proper ha trencat el silenci per deixar de manifest com era i és Fran. I el primer que ha volgut deixar clar és que el melillenc “és molt discret amb la seva vida personal. No parla d'intimitats”.

Primer pla de Fran Antón, 'marit' de Kiko Hernández
Fran Antón era i és molt discret, segons el que s'ha revelat | @franantonlopez, Instagram

Pel que sembla, és tan recelós de la seva vida privada que aquesta persona ha admès que “en els 15 anys que el coneixem mai no ens va dir que li agradaven els homes. No ho sabíem. I la boda ens ha enxampat per sorpresa, és que en tot aquest temps no el vam veure amb parella, ni home ni dona”.

Això sí, la discreció de Fran Antón no ha impedit que aquesta font hagi reconegut que sospitava que hi havia alguna cosa entre ell i Hernández. I és que, segons sembla, tenien una relació tan estreta i passaven tant de temps junts que era sospitós. És més, fins i tot ha admès que “anaven junts a tot arreu i amb les filles de Kiko, semblaven una família consolidada”.

Més dades personals de Fran Antón

Fran Antón no ha parlat mai per als mitjans i ha optat perquè sigui Kiko qui reveli la seva relació i els seus plans de futur. Precisament el col·laborador, també molt reticent a posar sobre la taula la seva vida personal, és qui ens ha permès conèixer-ne més detalls. En efecte, ho va fer quan es va asseure al Deluxe per confessar la seva història d'amor i donar-ne algunes dades.

En aquest plató, Hernández va revelar que al seu marit, que s'ha guanyat l'afecte del seu entorn, “no li agrada gens aquest món”. De fet, ha rebutjat ofertessuculentes per acudir a diversos programes diferents i fins i tot per ser concursant de Supervivientes. Però és que té clar que ell no vol estar al focus mediàtic, vol continuar amb la seva discreta tasca sobre els escenaris teatrals.

Fran Antón i Kiko Hernández a 'Viernes Deluxe'
El marit de Fran Antón va donar més detalls de com és l'actor | Instagram, @kikohernandeztv

De la mateixa manera, va revelar el que més el va enamorar de Fran Antón, a més de la seva prudència i de no voler guanyar diners a la televisió. Exactament, va afirmar amb contundència que tenia molt clar que era l'home de la seva vida perquè l'admira moltíssim per la seva manera de ser. I és que, sobretot i abans de res, li encanta com es preocupa pels altres.

En aquest sentit, va afirmar: “Admiro com té cura de la seva família, de la meva i també de la seva feina. I, especialment, com estima i com s'emporta amb les meves dues filles, perquè les estima realment com si fossin seves”.