Persones assegudes en un set de televisió amb un fons colorit i dues persones en primer pla.
GENT

María José Suárez destapa a 'TardeAR' la pitjor mentida d'Álvaro Muñoz Escassi

Álvaro Muñoz Escassi es pronuncia en ple directe de 'TardeAR' sobre la seva suposada infidelitat a María José Suárez

Enmig dels forts rumors d'infidelitat per part d'Álvaro Muñoz Escassi a María José Suárez, ha estat el genet qui ha decidit fer un pas endavant.

Si bé fa unes hores era María José la que deixava molt clar que ja no en volia saber res, ara Escassi s'ha vist obligat a donar explicacions.

Sobretot, després que se li hagi relacionat amb Hiba Abouk, i fins i tot hagin sortit a la llum certes imatges que confirmarien la bona relació entre tots dos.

En aquestes instantànies, també s'haurien vist diversos gestos d'afecte, que per part d'Abouk ha negat del tot.

Un grup de persones assegudes en un set de televisió amb un fons d'imatges de cares i el hashtag #TardeAR2J a la cantonada superior esquerra.

I, davant del gran enrenou que s'ha generat amb tot aquest assumpte, Álvaro Muñoz Escassi ha decidit entrar en directe a TardeAR per explicar la seva versió.

"Tot aquest assumpte és força complicat", s'ha lamentat el genet. De la mateixa manera, ha deixat molt clar que no pretén concedir entrevistes ni vendre res, sinó que l'únic que pretén és explicar la seva versió.

"María José i jo hem estat bé durant força temps i hem compartit moltes coses boniques", ha començat explicant. Tot i això, i segons ha destacat Escassi, els problemes entre ells van començar des de fa uns mesos.

María José Suárez desmenteix la versió d'Álvaro Muñoz Escassi a 'TardeAR'

"Els problemes no comencen un dia, sinó que van de menor a major", ha insinuat. "María José i jo hem estat molt de temps separats, tornant una vegada i una altra".

Anades i vingudes que donaven peu a un clar distanciament entre la parella, i que els portava a fer vides per separat. Tot i això, sempre tornaven perquè hi havia atracció entre tots dos, i el genet assegura que mai ha deixat d'estimar a María José Suárez.

De la mateixa manera, Escassi admet que ha pogut cometre molts errors, entre els quals hi ha aquest últim creuer que van fer junts.

Entrevista amb Álvaro Escassi:

I, pel que fa a les infidelitats, tal com ha confirmat el mateix Álvaro, aquestes es van donar durant aquest temps en què estaven distanciats.

"Digueu-li infidelitats o com vulgueu. Ho ha comunicat ella, que portem molt de temps separats".

A més, Escassi ha aprofitat per desmentir també que hi hagi qualsevol tipus de relació entre ell i Hiba Abouk.

"És una noia meravellosa que conec gràcies a MasterChef, però no tinc absolutament res amb ella".

Álvaro Muñoz Escassi mirant enrere amb un carro i samarreta grisa al costat de María José Suárez somrient amb jersei rosa

Tot i això, el drama no acabaria aquí. I és que María José Suárez, que ha estat pendent de les declaracions del seu ex, no ha dubtat a contactar amb Luis Pliego en ple directe.

El director de Lecturas, que estava present al programa, ha rebut un incendiari missatge. "Explicaré el que m'has autoritzat a dir", ha començat dient Pliego.

"Ha vist l'entrevista amb l'Álvaro, i en aquests tres últims anys que ha estat amb ell, s'ha assabentat avui que ho haguessin deixat alguna vegada".

D'aquesta manera, Suárez nega que la seva relació estigués plena d'”anades i vingudes” com ha explicat el genet. A més, deixa molt clar que ella no va estar amb altres persones i que ella “no ho ha viscut així”.

➡️ Gent

Més notícies: