Álvaro Muñoz Escassi i Hiba Abouk posen davant un fons taronja amb un emoji de petó amb cor superposat.
GENT

L'entorn d'Hiba Abouk revela si l'actriu ja ha fet un petó a Álvaro Muñoz Escassi

Part del cercle més proper a Hiba Abouk confirma les sospites que s'han generat sobre la relació amb el genet

No hi ha cap dubte que Hiba Abouk i Álvaro Muñoz Escassi han esdevingut els dos protagonistes principals de la setmana. I tot després que hagi sortit a la llum la suposada relació que haurien iniciat després de la ruptura del genet i de María José Suárez.

Els rumors sobre la possible relació sentimental entre aquests dos personatges de la presa social espanyola van començar a circular fa només uns dies. Moment en què tots dos van ser vistos molt junts durant un esdeveniment social important.

Hiba Abouk amb vestit vermell i cabell arrissat posa davant una escala vermella, mentre que Álvaro Muñoz Escassi amb samarreta grisa es troba en un ambient interior amb il·luminació càlida.

El cap de setmana passat, l'empresari José Luis López, més conegut com El Turronero, va organitzar una festa per celebrar la comunió de la seva neta. Reunió que va tenir lloc a Jerez de la Frontera i a la qual van assistir més de 1.200 persones. Entre ells, Álvaro Muñoz Escassi i Hiba Abouk.

I encara que durant tots aquests dies els protagonistes han decidit guardar silenci, part del seu entorn més proper ha optat per explicar tota la veritat. Tant és així que no han tingut objeccions a assegurar que són “amics especials” i que s'estan coneixent.

“No és un col·legueig. L'entorn més proper d'Álvaro i Hiba coneix l'altra persona i confirmen que s'estan coneixent”, ha explicat Beatriz Archidona a TardeAR.

Primer pla de Hiba Abouk amb rostre seriós a l'exposició del 75è aniversari de Bulgari

Per la seva banda, Paloma Barrientos s'ha posat en contacte amb aquest programa a través d'una videotrucada per donar-ne més detalls. Informació que coneix de primera mà, ja que ella va ser una de les convidades a la comunió de la neta d'El Turronero.

Després que aquest programa de Mediaset España confirmés que Hiba Abouk havia estat el “més u” d'Álvaro Muñoz Escassi, la periodista ha deixat tothom sense paraules:

“[Escassi]es va muntar en les atraccions que hi havia amb els fills d'Hiba. Ell l'agafava per la cintura. Estaven encantats, somrients… L'endemà al matí, esmorzant a l'hotel amb els nens, no s'amagaven”.

Surt a la llum la veritat sobre l'acostament d'Hiba Abouk i Álvaro Muñoz Escassi

Després de conèixer tota aquesta informació, no hi ha cap dubte que Hiba Abouk i Álvaro Muñoz Escassi són alguna cosa més que amics. Per això no és estrany que l'actriu i el genet hagin fet ja el pas de segellar la seva relació amb un petó.

Per part seva, i després de fer-se ressò de tot això que s'estava explicant en aquest programa, el socialité s'ha posat en contacte amb Leticia Requejo. “Hiba és amiga meva. Estic solter i no faig res de dolent coneixent ningú”, ha llegit la periodista.

María José Suárez i Álvaro Muñoz Escassi s'abracen en un carrer empedrat i buit, amb edificis històrics i palmeres il·luminades per la llum de la lluna al fons. Un missatge a la imatge anuncia la fi de la seva relació, esmentant que, encara que no ha estat el millor final, es queden amb els bons moments viscuts en els darrers tres anys. Storie de María José Suárez a Instagram el 26 de juny de 2024

L'acostament evident d'Hiba Abouk i Escassi ha sortit a la llum només uns dies després que María José Suárez anunciés la seva ruptura amb el genet.

Dijous passat, 27 de juny, i per evitar tota mena d'especulacions, la model va voler compartir aquesta notícia amb tots els seus seguidors d'Instagram:

“Us explico que Álvaro i jo ja no estem junts. No ha estat el millor final per a una història tan bonica, però com sempre, em quedo amb els bons moments viscuts aquests tres anys”.

Ara bé, després de conèixer l'acostament que s'ha produït entre Hiba Abouk i Álvaro Muñoz Escassi, l'exMiss Espanya no ha pogut evitar saltar pels aires.

“M'arriba una notícia molt desagradable que ens afectava tots dos, per la qual he estat tres o quatre dies en xoc. I ara m'assabento també d'això d'Hiba”, ha sentenciat María José Suárez davant els mitjans de comunicació.

➡️ Gent

Més notícies: